Hikayesi Çok Sağlam Oyun [Video Çekeceğim :3]

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana bir oyun söyleyin hikayesi çok çok güzel olsun. Grafikler vb. ögeler umrumda değil. Ib bitirip ağlamış bir insanım. Kendimi Maids of Farewell Heights bitirdikten sonra odamda güneşe bakarken buldum. Yeni youtube kanalı açtım ve hep aklımdan keşke bu iki oyunu oynarken videosunu çekseydim o tepkilerimi kayda alsaydım gibi düşünceler geçiyor.

Videoyu çektikten sonra forumdada paylaşmayı düşünüyorum ^^.

Cicchio

Marangoz
En iyi cevaplar
0
the legend of zelde breath of the wild var ama nintende switch veya iuu üzerinden oynuyorsun onun dışında hitman var
prototype 2

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
uncharted ve tomb raider çek bence kanalım olsa en çok o ikisi ilgi çekerdi diye düşünüyorum.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
the legend of zelde breath of the wild var ama nintende switch veya iuu üzerinden oynuyorsun onun dışında hitman var
prototype 2
TLoZ'un büyük bir fanıydım bir aralar. Hikaye konusunda hep beni tatmin etmiştir.
Prototype 2 önerine bakacağım teşekkürler ^^.
Devil May Cry, Max Payne, Mafia I ve II, Portal, System Shock 2, Bioshock Infinite, Metal Gear Solid, Assasin's Creed III
Hocam hepsi paralı oyunlar ve o kadar bütçem yok şu anda -_- bir ay içinde olabilir ama serilere başlarken faydalanacağım kaynak oldunuz teşekkürler ^^
Şöyle bir öneride bulunabilirim; Undertale

Şaka gibi algıladıysan özür dilerim fakat bunu şakasına söylemedim.
Undertale zaten bütün sonları bitirdim hatta Stronger Than You Cover bile yaptım .d
uncharted ve tomb raider çek bence kanalım olsa en çok o ikisi ilgi çekerdi diye düşünüyorum.
Uncharted bitirdim Tomb raider olabilir :3

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Life is Strange çekebilirsin. Eğer yeni olması gerekmiyorsa Max Payne serisini veya Assassin's Creed II'yi çekebilirsin. Daha bir sürü oyun var da öyle hemen akla gelmiyor.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
biz konu açınca 1 yorum başkaları açınca 50+ :/ Insana göre muamele sanırım. Neyse , valla öyle bi oyun bilmiyorum hewal -_-