Hile Koruma Sistemleri Önerileriniz

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Merhabalar,
Sunucumda Nerdeyse Herkes Hile Açıyor Bunlardan Diyer Oyuncular Gibi Bende Rahatsız Oluyorum, Hileleri Engellemek İçin Bildiğiniz Güzel Hile Koruması Varmı Arkadaşlar.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
AAC ve ya NCP kullanabilirsin
AAC Bildiğim Kadarıyla Duyduk Yere Filan Atıyor, NPC Plugini Yüklü Zaten, Yinede Teşekkür Ederim.

AAC, AntiAura eklentisini satın alabilirsiniz.
Linkini Ata Bilirmisiniz ?

İkisinide kullanmamalı.
AntiAura, Reflex, Spartan gibisinden korumaları dene.
Lütfen AAC gibi çok övülen ama hiçbir işe yaramayan bir eklentiyi kullanma.
Şunu unutma, hangi eklenti olursa olsun config editi olmadan iş görmez.
Onlar Çok Fazla Lag Yapıyor Diye Duymuştum.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
PAC kullan kardeş. Oyuncunun etrafında görünmez bir NPC oluşturuyor ve her seferinde ismi değişiyor. Oyuncuda killaura açık ise zaten NPC ye de vurcak ve oyundan atılacak.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Her eklentinin bir dezavantajı vardır ve hiçbir hile koruması tamamen engelleyebilmiş değil. Ayriyeten npc ile test ettikleri için bir süre sonra lag da cabası. Kullanabileceğin eklentiler:
Ücretsiz: NCP,PAC
Ücretli:AAC,Spartan,Anti-Aura

Not:Anti-Aura configi iyi ayarlanır ise buradakilerin hepsini yan şeritten sollar.
AAC'nin configi satılıyor, onu satın alıp AAC'de kullanabilirsin.
Burda Ali'ye (Breakthrough) katılıyorum configi ayarlanmamış hiçbir hile koruması stabil ve işlevsel değildir.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Her eklentinin bir dezavantajı vardır ve hiçbir hile koruması tamamen engelleyebilmiş değil. Ayriyeten npc ile test ettikleri için bir süre sonra lag da cabası. Kullanabileceğin eklentiler:
Ücretsiz: NCP,PAC
Ücretli:AAC,Spartan,Anti-Aura

Not:Anti-Aura configi iyi ayarlanır ise buradakilerin hepsini yan şeritten sollar.
AAC'nin configi satılıyor, onu satın alıp AAC'de kullanabilirsin.
Burda Ali'ye (Breakthrough) katılıyorum configi ayarlanmamış hiçbir hile koruması stabil ve işlevsel değildir.
Teşekkürler, Sparten Plugini Hileleri Düzgün Olarak Engelliyormu ?

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Spartan da elbetteki belli bir düzeye kadar koruma sağlar fakat iyi bir koruma için en az 1-2 saatinizi ayırıp configden düzenleme yapmanız gerek.