Hile Kullanmanın Bilgisayar Performans Üzerindeki Etkisi

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hile Kullanmak
Yine Ben Burdayım Hile Severler için ! Bügün Sizlere Hile Neden Kullanırlar Nasıl bir sonuç verir onları anlatacagım.
İlk Olarak Oyuncular şöyle başlar ;
1 saat önce : Hile Açmıyacagım adaletli oynayım
Sürekli ölünce
1 saat sonra : herkes hack benimde açmam gerek yeter artık
Bizim Bu Hackerler Açmakla yetinmez bir hacker gördügünde emzigi alınmış bebek gibi aglar hele ölürse
hileden bir süre sonra sıkılıp oyunu bırakabilir. halbuki hileye başlamak yerine kendilerine geliştirirlerse PvP, Yazılımlar, Eklentiler gibi alanlarda ustalaşıp ileride kendi sunucusunu kurabilir. Kim bilebilir belkide ileride bu mesleği edinip büyük firmalarda iş sahibi olabilir. İşte minecraft bir kişiyi bu kadar ileri götürenilen bir oyun ve gelişim aracı. Bu oyun sadece eğlenmeye değil hayatınızı kolaylaştırmaya yarayabilir. Saçma diyenler olabilir ama düşünki, java kodlaması öğrendiniz ve bunu başka oyunlara aktardınız ve iyice geliştiniz. Bir web sitesi kurduğunuzu varsayın. Onu gelişitirip farklı kitlelere ulaşabilirsiniz

Nelerle Karşılaşırız ?
Üzerindeki Etkilerine Gelirsek (.jar ile direk kurulum yapınca)
Performans'ı Yüksek derecede diplere vurduracaktır !
Reklam Virusleri bilgisayarı ele geçirmeye başlayacaktır !
Bilgisayar Oynanamaz Hala gelecektir 30-50 fps arası ben şahsen fps attıran hile görmedim
Bilgisayar'ınızın Açılış süresi uzayacaktır 30-50 sn.
Bilgisayar Isınmaya Başlayacaktır !
Sürekli Sizi Başka Sitelere Aktaracaktır(portalsepeti vs.)
ek olarakta oyun dosyalarını karıştırır ve oyunda sorunlar yaşanabilir
ve bilgisayara çeşitli virusler bırakıp nadir olsada dosyalarınızda silinme durumları söz konusu olabilir

Nasıl Oluyor ?

Bu birçok yolla olabilir hile yüklerken üşenip otomatik yüklemeyi açarken olabilir
Denerken başıma birçok kez geldi, önceden kullanıyordum yalanım yok !
Bilgisayar hızını yüksek derecede düşürecektir !

Bence Hile Kullanıyorsanız kullanmayın silin format atın !
Siz Siz Olun Hile Açmayın Bunlar birgün başınıza gelir
Eksikliklerimi Belirtirseniz Sevinirim
Konuda Bana fikir veren @AyanHop Adlı kişiye teşekkür ediyorum !​

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bence gereksiz konu ne yani çocuk mu kandırıyorsun hile kullanan herkes bunun iyi bir şey olmadığını biliyor[DOUBLEPOST=1439011865,1439011646][/DOUBLEPOST]Edit: radarın altında yazan şey <3

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sadece Hilelerde Olmuyor Bu Makro Ekipmanlar İle Bastığında 0 Ms Delay Lı Bir Left Click Makrosunu 60 Fps Alıyorsun 10 Fps Kadar Düşüş Sağlıyor Birde Bunları Ek Program İle Yaparsan Örneğin Speed Auto Clicker Yazılımları İle Yada Herhangibi Makro Programları İle Çok Daha Fazla Oluyor Hillerde Binlerce Şey Varken Onların Ne Kadar Etki Ettiğini Düşünemiyorum Bile :D