Hile Serbest Sunucu açsam tutarmı

TiremanTV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hile serbest sunucu açsam tutarmı bide top10 kill eklerim ama nocheatplusla bazı hileleri engellerim fly phase gibi serverin 30 kişi üzeri olması yeterdir hile serbest olsa bile herkes hileli adalet yine sağlanıyor

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç eğlenceli olmazdı. Çünkü hile dediğimiz şey verilen emeği azaltmak demek oluyor. Minecraft için varolan hileler de emeği tamamen sıfırlıyor. İnsanlar emek vermedikleri bir şey için asla mutlu olmazdı. Tabi birkaç küçük çocuk çekebilirsin. Ama 30 kişi olacağını hiç zannetmiyorum.

TiremanTV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hiç eğlenceli olmazdı. Çünkü hile dediğimiz şey verilen emeği azaltmak demek oluyor. Minecraft için varolan hileler de emeği tamamen sıfırlıyor. İnsanlar emek vermedikleri bir şey için asla mutlu olmazdı. Tabi birkaç küçük çocuk çekebilirsin. Ama 30 kişi olacağını hiç zannetmiyorum.
şimdi reklam gibi olmasın ama hile serbest serverler var betacraft uniocraft alphamc gibi serverlerde hack serbest 50-20 kişi arası online sayısı oluyor serverlerde

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaşı küçük kardeşlerimiz gelip, habire kavga ederler diye düşünüyorum. E tabi Vip de almayınca sunucunun kapanma olasılığı artar bence. OLMAZ!
#ÜlkemdeHileSerbestSunucuİstemiyorumBro
#ÜlkemdeHileSerbestSunucuİstemiyorumBro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TiremanTV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşı küçük kardeşlerimiz gelip, habire kavga ederler diye düşünüyorum. E tabi Vip de almayınca sunucunun kapanma olasılığı artar bence. OLMAZ!
#ÜlkemdeHileSerbestSunucuİstemiyorumBro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fly koruması olcak viplere fly ve iyi hammadde veririm

hemde simple vip perksle özellik veririm