Legoas
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
sınikırsArkadaşa snickers gönderelim.
BEST TESPİT
sınikırsArkadaşa snickers gönderelim.
Ben survival server kuruyorum hile kullananlar ilkinde uyari ikincisnde isterse 500tl yatirsin swye direk ban atacamÇok fark etmiyor sen normal bi' sunucu açsanda hile kullananları pek iplemediğinden hile serbest oluyor. İyi bir hile koruması yada yetkili takımı olmayan her sunucu hile serbest sayılır bir nevi.
Anında ban atman gerek çünkü uyarı verdiğin zaman 2. 3. uyarıyı bekliyor ban yediğinde ise tekrar başka bir hesapla girip yeniden hile açıyorBen survival server kuruyorum hile kullananlar ilkinde uyari ikincisnde isterse 500tl yatirsin swye direk ban atacam![]()
Hocam sende haklisin uyari alanlar icin soyle bir ceza mantikli olabilir ama market %50 daha pahala sanal chest haric hicbiryere esya koyamama pvp atamama esyalardan kurtulmak icin clear komutu ne zamanki adamin pisman oldugunu anlayacaksin bu yasagi kaldiracaksin 2. Dinde ise hesap sifirlanmisi 3. De sinirsiz ban + ipbanAnında ban atman gerek çünkü uyarı verdiğin zaman 2. 3. uyarıyı bekliyor ban yediğinde ise tekrar başka bir hesapla girip yeniden hile açıyorDirek ban atarsan aynı şeyi yapmıyorlar.
"Oo kardeşim 500tl'mi tamam açıyorum banını bidaha yaparsan alırım ama bi beşşüzünü daha kerata hadi oyna bakem"Ben survival server kuruyorum hile kullananlar ilkinde uyari ikincisnde isterse 500tl yatirsin swye direk ban atacam![]()