EmreİsHere
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bazılarının nefret ettiği ve bazılarının kullanmaktan keyif aldığı hile. Onlara kızgınım ve benim gibi birsürü insanda kızgın. Oyunlar eğlenmek için varlar. Peki hileler sayesinde eğlenebildinizmi ? Tahmin ediyorum : Hayır. şu an aranızda hile kullananlar var kullanmayanlar var. Fakat çok merak ediyorum neden hile kullanıyorlar ? Ne gerek var yani , emeğinle yapamıyor musun? Bir server gerçi birçok serverda factionlarda baya bi gelişmiştim. Elmas set yaptım elmas kılıç gidip adam keserdim. Ama noldu bilin ? Hilenin teki geldi beni kesti bütün emeklerim boşa gitti. Aranızda tahminen küfürü sevmeyen ve nefret eden dahi var. Bende nefret ediyorum. Sokakta duyduğum küfürleri asla etmem. Fakat bir oyun olunca hileler beni ve birçok insanı çileden çıkartıp illaki küfür ettiriyor. Ve işin en tuhafı onlar [Hileler] annelerine küfür edilmesini bile takmadan oynuyorlar. Nitekim şu neden hile açıyorlar? Bir fikriniz varmı ? Zevkindenmi yoksa küfür yemek için mi ? Şu dünyaya hileyi getireni getiripte devam ettireni , özellikle kullananı lanetliyorum. Sizin fikirleriniz alabilir miyim?