Hileleri Yabancılar Yapar, Türkler Kullanır (Türkiye'de Minecraft - Bölüm 2)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel bir yazı tebrik ederim. Bunun nedeni "En iyi benim, En üstüm benim" diyerek egosunu tatmin etmektir çoğunlukla. Diğer bir yandan aldığı puanlar ile yüksek yerlere gelip eşyalar açabiliyor bu da onu kışkırtıyor. Yasaklanması en doğru şey fakat hiçbir zaman tam olarak kaldırılamayacak.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hileler genellikle vip lerin her türlü üstün olduğu sw larda yapılır. Herhangi bi survival serverda normal oyuncuyla MVP vb. bir oyuncuyu yan yana koyun MVP vb /feed den /jump a kadar hep üstün kalıyor. Hile kullanmayı savunmuyorum tabikide bende ama Sw larda vip nin anlamı düşürülmeli bence.

MayınKraft123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hileler genellikle vip lerin her türlü üstün olduğu sw larda yapılır. Herhangi bi survival serverda normal oyuncuyla MVP vb. bir oyuncuyu yan yana koyun MVP vb /feed den /jump a kadar hep üstün kalıyor. Hile kullanmayı savunmuyorum tabikide bende ama Sw larda vip nin anlamı düşürülmeli bence.
Haklısın

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle eleştirileri görüyorum da, çoğunuz Türkçe konuşmayı bile unutmuşsunuz. Hileyi sadece Türkler mi kullanıyor arkadaşım? Sen kaç tane hile gördün Türklerin yaptığı? Adamlar Cheat Engine programıyla eğlencesine hile yapıyor. Oda zaten diğer oyunculara gözükmüyor. En fazla bu ya en fazla... Geçen gün Türklerin fazla bilmediği bir orjinal sunucuda oynayayım dedim, adamlar 5 metre ötesinden bize taş kılıçla vuruyor. İngilizce "Hile misin?" diye sorduğumuzda ise ingilizce bize küfrediyor. Hani sanki çok gördünüz de yabancıları, tüm dünyayı gezip bunları söylediniz sanki, daha on kelime ingilizce bilgisi olmayan insanlar"Türkler hile kullanıyor, onlar beleşçi yok onlar hep üstün olmak istiyor" diyorsunuz. Çoğunuz daha cümlenin sonuna nokta(.) bile koymamışsınız. İyi tamam onuda kabul ettim biz hile kullanıyoruz. Neden burda böyle bir konu açıp hile açanları değilde sadece TÜRKLERİ eleştiriyorsunuz? Biraz düşünün yahu biraz. Ayrıca @Manyakwolf 'e de katılıyorum.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence oyuna para verip ek özellik açılmamalı sadece kişiselleştirme yapılmalı. Yani 'crack' diye bir kavram ortaya çıkana kadar 'premium' diye bir kavram minecraft da yoktu.