HiperCraft Kadrosunu Topluyor!!

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Merhaba Gamer'cilar,
HiperCraft kadrosunu topluyor!
Alımlarımız;
Builder
Moderatör
Pluginer
Skripter
Kayıt Olmak İçin Şartlar;
  • Skype Adresiniz Olmak Zorunda.
  • Herkese saygınız olmalı !
BİLGİ:
  • Pluginer olacak kişi bize bir eklenti paketi yapmak zorundadır !
  • Builder olacak kişi bize yaptığı önemli mimarlıklarından en az 1 fotoğraf vermelidir !
  • Skripter olacak kişi örnek için bize bir skript kodlamalıdır !
  • Moderatöre sorular sorulup yetkisini vereceğiz !
  • Sunucumuz Survival Olacaktır !
  • Yaşınız sorun değil ! "Akıl yaşta değil, baştadır." demiştir atalarımız !
  • Pluginer olacak kişi paketin içine /market türüyle sanal bir market Plugin Paketine eklerse iyi olur.
  • Pluginer olacak kişi paketin içine /kasa sistemi eklemelidir. Skripterden skriptini alacaktır tabii ki.
  • Pluginer olacak kişi paketin içine Bot Koruması, Spam Koruması, XRay Koruması ve Kill Aura KOruması Koymalıdır.
  • Pluginer olacak kişi paketin içine kastırmayan güzel bir scorbeboard koymalıdır.
  • Pluginer ve skripter olacak kişi skriptlerini veya eklentilerinin prefixlerini HiperCraft yapmalıdır.
  • Kurucu için skype iletişim adresi: ziya.baysal.1 veya facvar98 adresimizi kullanın.
Konumuzu dikkatle okuduğunuz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz !
Ciddi insanlar konumuzu dağıtmadan, sulandırmadan alım için geldiklerini bildirsinler !

Son düzenleme:

Boşbirsusisesi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selamun aleyküm koaly gelin benim adım emre soyadım bozkurt sizinle tanışmak isterim yaşım 14 tür iyi bir buildim var elimde şu an fotoraf yok ama deneye bilirsiniz biri ile hızlı ve uyumlu ypaarım el emeğ iyaparım zor zamanda wand kullanırım skype ım ise Mr.Kurabiye bana burda ulaşa bilirsiniz bana burdan pek ulaşmayın çünkü görmeye bilirim ama skype an yazabilirsiniz :) :) :)

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
selamun aleyküm koaly gelin benim adım emre soyadım bozkurt sizinle tanışmak isterim yaşım 14 tür iyi bir buildim var elimde şu an fotoraf yok ama deneye bilirsiniz biri ile hızlı ve uyumlu ypaarım el emeğ iyaparım zor zamanda wand kullanırım skype ım ise Mr.Kurabiye bana burda ulaşa bilirsiniz bana burdan pek ulaşmayın çünkü görmeye bilirim ama skype an yazabilirsiniz :) :) :)
Sizi eklemiş bulunmaktayım.

mertkoyar058

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamın Aleyküm. Yaşım 16 Fotolarımı atıyorum. Bu arada bunları biraz daha iyileştireceğim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Kendi bukkit serverim knedime özel buildlerimi yapmaya çalışıyorum.)
(Burayıda event olarak yaptım ama isterseniz deneyebilirsiniz..)
Pardon skype yazmayı unuttum mert.topak5 :)

Bumbum53

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm,
Yıllardır çeşitli web sitelerinde ve mc sunucularında moderatörlük görevi yapmışlığım vardır. Genel idareden iyi anlıyorum. Yaşım 14, adım Kaan YILMAZ. Benimle istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm,
Yıllardır çeşitli web sitelerinde ve mc sunucularında moderatörlük görevi yapmışlığım vardır. Genel idareden iyi anlıyorum. Yaşım 14, adım Kaan YILMAZ. Benimle istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.
Skype adresinizi yazarsanız sizi ekleyeceğim.

Selamın Aleyküm. Yaşım 16 Fotolarımı atıyorum. Bu arada bunları biraz daha iyileştireceğim.
(Kendi bukkit serverim knedime özel buildlerimi yapmaya çalışıyorum.)
(Burayıda event olarak yaptım ama isterseniz deneyebilirsiniz..)
Pardon skype yazmayı unuttum mert.topak5 :)
Kusura bakmayın, mimari eserlerinizi sevmedim. Alınmadınız.

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm , arkadaslar Ziya Adlı Kurucunun Minecraft Hakkında , Sunucu Hakkında , Hiçbir Bilgisi Bulunmamakta Olup Minecraft Sunucu Açmaya Çalışması :) , hmm düşündürücü bir şey aslında herneyse.. || Eğer Bu Yazıma Cevap Yazarsan Ne Bakıcagım , Ne Cevap Vericegim K.g ||

Not : Amacım Konuyu Baltalamak değil..

BuilderGVKaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
>>>>Merhaba>>>>

>Adım Kaan.14 yaşındayım.5 yıldır belkide daha aşkın bir süredir minecraft oynuyorum.
4 yıllık da bir builderım.Daha önce 7 tane serverda builderlık yaptım...Oyuncularla
iyi anlasırım.Bana Saygı gösterilirse bende ona saygılı davranırım.Yeri geldiğinde ciddi
olurum.Şahsen buildimin iyi olduğunu düşünüyorum ve zaten assağıdaki yerlerdede memnun kalmıslardı;
 İletişim: alırsanız skype adresimi vereceğim.. 
Görüntüler:
[RESİMLERİN HEPSİ BANA AİTTİR ! İSTERSENİZ MAPLERİDE SİZLERE GÖSTEREBİLİRİM]

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
>>>>Merhaba>>>>

>Adım Kaan.14 yaşındayım.5 yıldır belkide daha aşkın bir süredir minecraft oynuyorum.
4 yıllık da bir builderım.Daha önce 7 tane serverda builderlık yaptım...Oyuncularla
iyi anlasırım.Bana Saygı gösterilirse bende ona saygılı davranırım.Yeri geldiğinde ciddi
olurum.Şahsen buildimin iyi olduğunu düşünüyorum ve zaten assağıdaki yerlerdede memnun kalmıslardı;
 İletişim: alırsanız skype adresimi vereceğim.. 
Görüntüler:
[RESİMLERİN HEPSİ BANA AİTTİR ! İSTERSENİZ MAPLERİDE SİZLERE GÖSTEREBİLİRİM]

Tamam sizi alabiliriz. Skype adresimden ekleyiniz; ziya.baysal.1

Bumbum53

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konuyu açan şahıs Skype'tan habersizce ve kendiliğinden engelleyip gruptan kaldırmıştır.
Hiç güvenilir birisi değildir, İŞ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Konuyu açan şahıs Skype'tan habersizce ve kendiliğinden engelleyip gruptan kaldırmıştır.
Hiç güvenilir birisi değildir, İŞ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE.
Amacın konuyu baltalamak mı ? İnsanların kararını değiştirme. Hem başkalarından sana ne oluyor ?
Ve seni engellememin bir sebebi var.