Hipnoz Yöntemleri

fallenCrown

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, geçen gördüğüm bir yazıda hipnoza açık olup olmadığınızı anlamanız için basit bir test varmış onu görmüştüm. Şu şekilde:

"Ormanda zıplayan bir pembe tavşan düşünün." ve birkaç saniye sonra aşağıdaki spoiler'a tıklayın.
Aslında burası sonuç bölümü:

Eğer zihninizde, doğal haliyle pembe bir tavşan yoktur ki? diye düşündüyseniz hipnoza açık değilsinizdir.
Eğer zihninizden sadece ormanda zıplayan bir pembe tavşan geçtiyse hipnoza açık bir insansınızdır.

Sizin bildiğiniz hipnoz yöntemleri var mıydı?

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla benim bildiğim tek hipnoz eline bir saat alıp sağa sola sallayarak saate odaklanmamız ve saati sallayan kişinin bize garip garip şeyler söyleyip rahatlatması. Bir işe de yaramıyor zaten. Dediğin hipnozu da yaptım açık değilmişim :D

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Belirtilen hayvan tavşan yerine civciv olsaymış daha farklı cevaplarla karşılaşabilirdik diye düşünüyorum; daha önce denk geldiniz mi bilmiyorum, yıllar önce evime uzak bir mahallenin girişinde civcivleri mavi renge boyayıp çocuklara satan bir hayvancı görmüştüm, çocukların ilgisi bir hayli büyüktü. Bence onlar bu soruyu görselerdi akıllarında direk olarak o hayvanı canlandırabilirlerdi. Tabii ki buradaki mevzu aslında o değil, ne kadar gerçekçi olduğunuzla alakalı kendinizi tartmanız açısından önemi olabilecek bir soru bence.