REKLAM Aternos HiteCraftNW Yetkili Kadrosu Aranıyor. | adakit | adafly | Çekiliş |

Tarkan_Life

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Moderator
  2. Mimar
  3. Rehber
  4. Youtuber
  5. Diğer
Sunucu IP Adresi
HiteCraftNW.aternos.me
Merhaba Forum Gamer Üyeleri Bugün Sizlere Uzun Süredir Uğraştığım Sunucuya Alım Yapıyorum. Mimar Yetkisi Olan Kişiler Warpları Yapıcaktır. Mod ise Sunucunun Teknik Sorunu İle İlgilencektir.Discord Sunucusu Bakımdadır Discord Sunucusu içinde bi alım yapıcağım oda discordu yapıcaktır. Yetkili Alımlarına 13+ Kişiler Gelsin 13 yaş altı girenler direk elenecektir. Bilginize. Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkür Ederim.

* Sunucu Bilgileri ;

+ IP : HiteCraftNW.aternos.me
+ Sunucu : OpSkyblock
+ Host : Aternos
+ Ram : 1400MB = 1.4GB

* Yetkili Alımları ;

+ Moderator : Sunucunun Teknik Sorunlarını Çözücektir.
+ Rehber : Sunucu ile bilgi öğrenen kişilere verilcektir.
+ Mimar : Mimar 2 kişi seçilcektir Buildi İyi Olan Gelsin.
+ Youtuber : Abonesi 200+ Toplam İzlenme 2.000+ olması lazımdır.
+ Discord Sorumlusu : Bu Yetkiyi Alan Kişiye özelden Discord adresi vericeğim Discordu Düzenleyecektir.

Konumu Okuyanlara Teşekkürler. Sunucuma Beklerim.

erenerenerne

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Gamer Üyeleri Bugün Sizlere Uzun Süredir Uğraştığım Sunucuya Alım Yapıyorum. Mimar Yetkisi Olan Kişiler Warpları Yapıcaktır. Mod ise Sunucunun Teknik Sorunu İle İlgilencektir.Discord Sunucusu Bakımdadır Discord Sunucusu içinde bi alım yapıcağım oda discordu yapıcaktır. Yetkili Alımlarına 13+ Kişiler Gelsin 13 yaş altı girenler direk elenecektir. Bilginize. Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkür Ederim.

* Sunucu Bilgileri ;

+ IP : HiteCraftNW.aternos.me
+ Sunucu : OpSkyblock
+ Host : Aternos
+ Ram : 1400MB = 1.4GB

* Yetkili Alımları ;

+ Moderator : Sunucunun Teknik Sorunlarını Çözücektir.
+ Rehber : Sunucu ile bilgi öğrenen kişilere verilcektir.
+ Mimar : Mimar 2 kişi seçilcektir Buildi İyi Olan Gelsin.
+ Youtuber : Abonesi 200+ Toplam İzlenme 2.000+ olması lazımdır.
+ Discord Sorumlusu : Bu Yetkiyi Alan Kişiye özelden Discord adresi vericeğim Discordu Düzenleyecektir.

Konumu Okuyanlara Teşekkürler. Sunucuma Beklerim.

Pqnter

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba,
Yapmış olduğun Minecraft sunucu yetkili alımı konusu dikkatimi çekti. Ben de alanında çok emek verdiğim, uğraşmayı sevdiğim konulardan birine rastlayınca açıkçası mutlu oldum. Eğer hala aktifse, aktif değilse de şansımı denemek istedim, Moderatör yetkisi için bir talepte bulunmak istiyorum. Şu ana kadar birkaç sunucu kurdum veya sunucularda yetkili olarak bulundum (Admin, Yönetici, Moderatör, Rehber). Yani yönetim konularında bilgim var ve iddialıyım lakin skript yazma konusunda bir şey yapamayacağımı bilmeni isterim. Eğer talebime yanıt vereceksen, olumlu ve olumsuz veya sadece muhabbet için de olabilir, Discord adresimi buraya yazıyorum, bakabilirsin. Sunucunda eğer yönetimle ilgili bir yetki alırsam seni gayet memnun bırakacağımı iddia ediyorum. 14 Yaşında olgun biriyim.

|Furkan#0483