[HKMine] Server-icon Kazmalı mı, Kazmasız mı?

Kazmalı mı? Kazmasız mı?

• Kazmalı HKMine Server-İcon

Kullanılan: 5 41.7%
  • Kazmasız HKMine Server-İcon

Kullanılan: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar HKMine'ye yapmakta olduğum Server-icon çalışmam da aklıma bir şey takıldı acaba Kazmalı olan mı daha güzel duruyor? Kazmasız olan mı bunu merak ettim?

-[Kazmasız HKMine Server-İcon]-

-[Boyanmış Hali]-

-[Kazmalı HKMine Server-İcon]-

Evet arkadaşlar. Görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen adil bir görüş bildiriniz.
...

Son düzenleme:

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kazmasız sade duruyor , Kazmalı biraz karışık. Kazmalı olsun ama yerini değiştir bence.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kazmalar sanki photoshop ile sonradan eklenmiş gibi duruyor. O yüzden kazmasız olan daha iyi bence.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bunun nasıl olmasını isterdiniz? Örnek vererek şöyle olsun böyle olsun. Bu renkte, şurası şöyel olsun dermisiniz?

Güzel :) . Ben kazmasız derim ancak kazmalı oluras kazmaları h ve k nin başlarından çıkarabilirsin belki
Bak tamam ama. Öyle yukarıdan ortadan kazma çıkarırsam. HK küçük kalıcak Server-icon olmucak. Logo olacak. Server-icon diye koyarsam HK gözükmez.

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bunun nasıl olmasını isterdiniz? Örnek vererek şöyle olsun böyle olsun. Bu renkte, şurası şöyel olsun dermisiniz?

Bak tamam ama. Öyle yukarıdan ortadan kazma çıkarırsam. HK küçük kalıcak Server-icon olmucak. Logo olacak. Server-icon diye koyarsam HK gözükmez.
K harfi kötü duruyor bence kuyruklarını H harfinin arkasına alırsan daha güzel olabilir.