Konu içinde paylaştığınız ülke tagları, resim olarak paylaşıldığı için ileride sorun çıkartabilir. Resimlerin silinmesi yada forumdan kaynaklanan sebeplerden dolayı TAG'ları görmek isteyen kişiler resimlere ulaşmada sıkıntı yaşayabilir.
Ayrıca resimler düzgün bir biçimde hazırlanmamış. Görebilmek için ya resmi büyütmemiz gerekiyor yada büyüteç kullanmamız.
Üstelik resimdeki boş kalan beyaz kısımlar konuyu olduğundan daha kötü gösteriyor.
Bazı durumlarda tüm ülkelere bakmadan sadece aradığımız ülkenin TAG'ını bulmak isteriz. Bu durumlarda F3 veya Ctrl+F ile ülke ismini ararız ama uzun tag listesi text biçiminde olmadığı için bu mümkün olmuyor.
Resimdeki TAG lar neye göre yazılmış bilmiyorum ama alfabetik sıraya göre olmadığı kesin. Kullanıcılar aradığı ülkeyi bulabilmek için bu küçücük düzensiz resimlerde işkence çekebilir. Tavsiyem spoiler içine aldığınız kısımları gözden geçirmeniz.
Oyunuda pek bildiğinizi sanmıyorum çünkü TAG'ları bilmek oyun içindeki savaşlarda bize yardımcı olmaz.
Bundan dolayı mantıksız olan "Taraflar, ülkenize güçlü bir dayanak oluşturur desek yanlış olmaz sanırım. Çünkü eğer savaş çıkarsa taraflar birbirine yardım edebiliyor. Yani eğer ülkelerin taglarını bilirsek bu konuda da bize bir avantaj sağlanır." bilgisinide değiştirirseniz daha faydalı bir konu oluşturmuş olursunuz.
Son olarak Tag'ların kullanımını da yazılmadığı için konuya şans eseri girmiş kişilerin konunun amacını anlaması pek mümkün değil. Taglar hakkında herşeyi içerebilecek bu konuda, TAG'ların ne olduğuna ve ne işe yaradığına değinilmemesi üzücü bir durum.
Bundan sonraki konularında daha fazla araştırma yapmanızı ve daha işe yarar konular açmanızı tavsiye ediyorum. Konunuzu bu tarz bir mesaj ile kirletmek istemezdim. Ancak yanılmıyorsam kişisel konuşma sayfanızı kapatmışsınız. Konu hakkındaki sıkıntılarımı anlatmamın tek yolu buydu. İyi forumlar.