MehmetChik
İnsan beklentisi kadar mutludur.
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar İnternetten Uzun Araştırdım fakat 1.7 1.8 spigot için holographic displays plugini yok bulduğumdada 1.7 de gözüküyor sadece başka önereceğiniz hologramlı plugin varmi ?
1.8 den girince gözükmüyor oluşturuyorum --Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi şu anladığım olayı söylüyorum1.8'de Gözükmesi İçin Holograms Adlı Plugini Kullanabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
nop büyük ihtimal iki sürümdede gözükücektirşimdi şu anladığım olayı söylüyorum1.7 de holographic displays ı kullanıcam 1.8 içinde bunu ayrı olarakmı indiricem
Kurdum restart attım sunucuya fakat dosyası falan hala kurulmadınop büyük ihtimal iki sürümdede gözükücektir
3. kısımda verdiin adresten 1.10 versiyon olanınımı indiricezBir sürü yanlış cevap verilmiş. Herşeyden önce 1.7/1.8 protocolhack sürümünü desteklemiyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.adresine gir.- Requirements (gereksinimler) kısmından gerekli ProtocolLib'i edin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.adresinden Holographic Displays'ı indir. (En son sürüm çalışmalı fakat çalışmazsa 1.9 için çıkan en son sürümü dene çalışmalı)- İlk adresten patch'i indir ve kurulumu tamamla.
Dediğim gibi önce en son sürümü, o olmazsa sırasıyla en son 1.9'u ve en son 1.8'i denemelisin.3. kısımda verdiin adresten 1.10 versiyon olanınımı indiricez