Teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1393614998,1393614958][/DOUBLEPOST]ÇOOOOOOK güzel bir map olmuş ama bidahaki sefere sadece korkutma amaçlı değilde hem hikayesinden hem karakterlerinden hem de herşeyden korkutmaya çalışsan daha güzel olur yani bidahaki sefere daha çok hikayeye ve karakterlere yoğunlaş
Fikrin için teşekkürler[DOUBLEPOST=1393615137][/DOUBLEPOST]V4 bu hafta sonu koyacaktım ama PC bozulduBence korkunç bir tarafı yok,körlük vermişsin sadece.Onun dışında yapılar güzel olmuş ama onlara haksızlık etmeyeyim.
Terk Edilmiş Hapishaneyi Oynadığımda Çok Sevmiştim Baktım Bunu Gördüm Ben VİHAAA !!!
Daha Sonra Benim Söylediğim Kelimeler [Oynarken]
Hazbin Allah Suban Allah
ALLAH !
LAN !
Tövbe Töve
[ESC Tuşunu Kırma]
Daha Oynamadım Ama Bakıcağım[DOUBLEPOST=1399987507,1399987094][/DOUBLEPOST][ Emek Verdim Like Atarsanız Sevinirim
]
DarqKnife Map Yapar,
herkes Tuvalete Koşar,
Kimse Sanmaz Sıçacağını,
Gözünü Açıp Kapayınca,
Bulursnu Kendini Banyoda,
Ne Oluyo Diğince,
Hatırlarsın Oynadığını,
Çıkmak İstemezsin Tuvaletten.
[Argo Kelimeler İçin Özür Dilerim]
Bu Arada Şu Korku Oyunlarını Oynadım Ve Korkmadım
Outlast,Amnesia The Dark Descent,Amnesia A Machine For Pigs,Penumbra Overture,Penumbra Black Plague,Penumbra Requem'de Hiç Korkunç Değil Zaten [Ve Hepsini Bitirdim]
Şunları Oynadım Korktum
Sadece DarqKnife Korkuttu Başka Korkutan Yok [Helal DarqKnife]
Hayatımda minecrafttan korkacağımı zannetmemiştim.
Eğer orayı nasıl geçtin diyorsan : üç bucuk atarakAynn hiç zannetmiyodum hani aniden beliren bi canavar vardıya o korkunçtu nasıl yaptın
1.7.xDostum mapin sürümü kaç ?[DOUBLEPOST=1409487313,1409487109][/DOUBLEPOST]Lanet olsun sürüm kaççççççççççççççççç
Oynadın mı knkMinecraft'dan soğutduysam özür dilerim
![]()