ByVandetta
BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba! Ben ByVandetta. Bugün "Horror Team" Alımlarımız Başladı. Horror Team Nedir ? Sorularına Cevaplarımız Aşagıda!
Horror Team -> Bir Takımdır. Yeni Açılmıştır. Burada Gruplar Mevcuttur.
Bu Gruplardan Birinde Bilginiz var ise katılmak istiyorsanız başvuracaksınız.
Gurplarımız: Html(Site Yapımcısı),Skripter(Minecraft & Site Skript Yapımcısı) Fikirci(Yaptıgımız Birşeyi Size sunarak sizden fikir isteriz.) Pluginer(Minecraft Sunucu pluginleriyle Ugraşan Veya Kendi Yapan Arkadaşlarımız İçindir. Bu Paketleri Sonradan Takımımızca Gözden Geçirip "Fikirci"lerden Fikir Alıp Geliştirip Foruma Sunacagız.)Mapper (Minecraft yapıları yapan profosyonel kişiler içindir. builder iseniz buraya başvurmanızı öneririm.)
Horror Team -> "Neler Yapar" Derken Takım içinde Neler Yapar Olacaktır.
Biz Takım içinde tamamen "Komik,Sempatik,Eglenceli Ve Mizahi" Şekillerde Konuşuruz. Küfürümüz asla yoktur. Skype Zorunludur. Mikrafon v.b malzemelerin bozuk olmamasına dikkat edilmeli.Yaş sıkıntımız yok. Küçüklerimize Örnek Ve Yardımcı Büyüklerimize Saygı Duyarız.
Aşagıdaki "Katılım Formu"nu Kopyalayıp Konu Altına Doldurarak Başvurabilirsiniz.
Adım:
Soyadım:
Yaşım:
Başvurdugunuz Bölüm:
Siteniz Varmı?(Zorunlu Degil):
Daha Önce başka bir yerde Çalıştınızmı?:
Size ulaşabilecegimiz İletişim adresleriniz(Skype Zorunludur.):
Mizah Anlayışınız:
Horror Team 5 Bölümden Oluşur. Bunlar:
dir.Html(Site Yapımcısı),Skripter(Minecraft & Site Skript Yapımcısı) Fikirci(Yaptıgımız Birşeyi Size sunarak sizden fikir isteriz.) Pluginer(Minecraft Sunucu pluginleriyle Ugraşan Veya Kendi Yapan Arkadaşlarımız İçindir. Bu Paketleri Sonradan Takımımızca Gözden Geçirip "Fikirci"lerden Fikir Alıp Geliştirip Foruma Sunacagız.)Mapper (Minecraft yapıları yapan profosyonel kişiler içindir. builder iseniz buraya başvurmanızı öneririm.)
HorrorTeam Takımının Kurucusu @ByVandetta(Murat)'dır.
Skype Adresi İse: Hsyn456456
HT
HORROR TEAM SUNDU
Son düzenleme: