HORT'lar hakkında.

?

• Kullanılan toplam oy
    4

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir ara gtaturk'de konuşulmuştu bu konu burdada olmaya başladı biraz, yeni üye olanlar hiç konunun tarihine bakmadan 2 yıllık konuyu hortlatıyor (bu işi fantaziye çevirenlerde var @Todeskeks :)) resim yok link kırık diye, belirli bir gün boyunca cevap verilmeyen (örneğin 120 gün) konular otomatik kilitlenmeli veya rütbe sınırlandırması getirilmesi yani Elmas Madencisi veya Lapis Toplayıcısı'ndan aşağıda rütbesi olanlar 120 gün boyunca cevap verilmemiş konulara mesaj yazamasın, eğer xenforo'nun kendi içinde böyle hazır bir ayar yoksa bir sürü yetkili içinde web master vs. olanlar vardır muhtemelen.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Horting Dead :)

Zaten forumda 120 günde bir konu açılan bölümler var :)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya şöyle olursa : Adam süper bir map yapmış, herkes beğenmiş mesaj yazcak mesela skorunu yazcak 120 gün geçtiktten sonra konuyu görmüş,indirmiş geldi baktı konu kitlenmiş ve adam mesaj yazamıcak ?
Rütbe sınırlandırması var 2.yol olarak :)
Okadar değerli bi konu ise zaten gerekeni yaparlar modlar adminler sabitleme veya tag olabilir.

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Gereksiz degil ama saçma. Sırf 1-2 kişi yüzünden buraya destek almaya gelenlerin hakkını yiyemezsin. Ayrıca bazı hortlar yerinde oluyor.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Güzel mimarların eskiden yaptığı dandik yapıtları hortlatmak veya,
Moderatörlerin moderatör değilken açtıkları konuları hortlatmak eğlenceli oluyor :)
Neyse ben hort yapmaya gidiyorum :D

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Güzel mimarların eskiden yaptığı dandik yapıtları hortlatmak veya,
Moderatörlerin moderatör değilken açtıkları konuları hortlatmak eğlenceli oluyor :)
Neyse ben hort yapmaya gidiyorum :D

Öyle sürekli hort yapılan kişilere ceza verilmeli bence. Böyle bir durum çok saçma olur yoksa.