- En iyi cevaplar
- 4
Merhaba arkadaşlar bugün mevcut olan fakat büyük ölçüde geliştirilmiş bir eklentimi sizlere sunmak üzere karşınızdayım.
Hos-Geldin eklentisinin sizlere sunduğu özellikler basit, kullanışlı ve etkilidir.
Her hangi bir oyuncu sunucunuza ilk defa giriyor ise, eklenti havai fişek gösterisi ile birlikte hoş geldin duyurusu yapar.
Fakat eğer oyuncu sunucunuza daha önce giriş yaptı ise eklenti, sadece hoş geldin duyurusu yapar.
Ve sunucunuzdan oyuncu çıktığında çıkış duyurusu yapar.
Tüm bu özellikleri gruplara özel hale getirebilirsin! Her bir özelliğin ayrıca yetkisi bulunmakta ve bu sayede eklentinin özelliklerini sunucu içinde sınıflandırabilirsin.
Tüm yetkiler ayarlıdır farklı bir yetki eklentisi ile ayar yapmanız gerekmez. Varsayılan yetkiler: Oyuncuların tüm özelliklere(giriş-çıkış duyuruları, havai fişek kutlaması) erişim izini bulunmaktadır fakat oyuncular hiçbir komuta erişim sağlayamaz. Komutlara erişim sadece kuruculara(oplara) özeldir.
Komutlar | Tanım | Yetkiler
(Admin)
/hosgeldin - Ana komut - hosgeldin.anakomut
/hosgeldin yenile - Ayarlar yenileme komutu - hosgeldin.yenile
/hosgeldin yardim - Eklenti hakkında hazırlanan yardım sayfası - hosgeldin.yardim
/hosgeldin devredisi - Eklentiyi devre dışı bırakma komutu - hosgeldin.devredisi
/hgdegistir - Hoş geldin duyurusu değiştirme komutu - hosgeldin.hgdegistir
/cksdegistir - Çıkış duyurusu değiştirme komutu - hosgeldin.cksdegistir
Özellikler | Yetkiler
(Oyuncu)
Hoş geldin duyurusu - hosgeldin.hosgeldin-duyuru
Hoş geldin havai fişek kutlaması - hosgeldin.hosgeldin-havaifisek
Çıkış duyurusu - hosgeldin.cikis-duyuru
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.