|Hos-Geldin|Üçüncü Pluginim|

zLegendBatus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugun Hos-Geldin Adlı Yazdıgım Plugini Tanıtıcam
Plugin Servere Girince Örn: zLegendBatus Oyuna Katıldı
Ve Bu Olunca Havai Fisek Cıkar Bunu Config Yml Den Guclerini Ayarlayabiliyorsunuz
Giriş Mesajınıda Ayarlıyabiliyorsunuz
1.7.2 R.03 Üzerinde Yaptım Başka Bir Sürüm İsterseniz Söylemeniz Yeterlidir.

İndirme Link:
1.7.2 BANA TIKLA

Etiketlerim

Son düzenleme:

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Seninle tartışmayacağım sebebini sorarsan şu anda beyni yıkanmış zombi nazilerden farkın yok.
Sadece arkadaşını savunmak istiyorsun ben sana Gökyüzü'nün yüzü yoktur desem de burnu yukarıda dersin.
İyi geceler oylama beni.
Seni oylamasına gerek yok zaten oyalasın yeter.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bende,fakat aynı zamanda arkadaşın yaptığı eklenti konusunda da deneyimli ve bilgi sahibi biriyim.
Bu bana eklentinin içeriği hakkında eleştiri yapma hakkı verir ve bende 5 satır kod(süslü parantez vs eclipse kendi atıyor zaten) yazarak eklenti yazdım diyemezsin demek istiyorum.
Sen bu konuda bilgisiz olduğun için olayı yanlış anlıyorsun ve bana saldırıyorsun.
Bir forumda Türk olmanın bir önemi yok,önemli olan gerektiği yerde konuşmak.

Senin burada yaptığın şey eleştiri değil heves kırmaktan başka bir şey değildir. Aaa ben çok deneyimliyim, ben herşeyi bilirim özgüveninden vazgeçmelisin. Herkes buradaki arkadaş gibi başladı. Evet belki birden fazla konu açması yanlış ama bunu uygun bir dille belirtirsen saygı kazanırsın. Karşındaki bir insan ki forumda yeni görüyorum hevesli bir kişi. Yaptığı eklentileri bu şekilde paylaşıyor.
5 satır kod yazarak eklenti yazarsın. Eklentinin boyutu ve işlevi önemli değildir. Burada zaten kimse sizi bu yapılan çalışmayı beğenmeye zorlamıyor. Üstüne basarak söylüyorum ki arkadaşım sen tanrımısın ? Senmi karar vereceksin kimin neyi diyip diyemeyeceğine.
Bir forumda Türk olmanın bir önemi yok demişsin. Bu lafın benim gözümde seni Türk olmaktan çıkarır. Bu ülkede yaşayıp, bu ülkenin dilini konuşup ve bu ülkeye ait bir forumda yazabiliyorsan böyle yorumlar getirmeye benim gözümde hakkın yok.