Hoşçakalın Bu Sefer de Ben .

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi Servera Hiç Vermediğim Kadar Emek Verdim Ve Bir Suç Yüzünden Banlanacağım Ve O Suçu Ben Yapmadım Serverin Adını Söylemeceğim Oyunu Bırakıyorum Küçük Bir Depresyon Geçireceğim Sanırım Oyuna Kendimi Sardırmıştım Yaz Tatilinde Çok Az İhtimalle Gelebilirim . Herkese Hoşçakal . Görüşmek Üzere . Anime Severlere Söylüyorum Harika İnsanlarsınız ....

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir server için minecraft'mi bırakılır.Fazla tanımıyorum seni ama iyi birisin.Umarım tez zamanda aramıza dönersin.

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Gece Tam 12 de Kapatacağım . O Serverin Spawnını ve Çoğu Şeyini Ben Yaptım Anladınmı Ve Kurucu Bana Değer Veriyordu Beni Seviyordu Ama Bana Suç Atan Kişi Yüzünden Banlanacağım Ve Öyle Bir Server Bulabilecegimi Sanmıyorum Farklı Serverlarda Yaşım 12 oldugu İçin Beni Attılar Ama Bu Server Farklıydı . Bana Değer Veriyorlardı Ve Beni Anlamıyorsan Sorun Degil Uzun Hikaye ....[DOUBLEPOST=1390422012,1390421846][/DOUBLEPOST]12 Ye Kadar Herkese Yardım Edeceğim Umarım Sevinirler .

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne olmuş 12 yaşındaysan ? Adamlık,insanlık yaşda değil başdadır.Yardım etmişsin seni çok iyi anlarım.Çok kez geldi böyle olaylar.Bende bir abimin tavsiyesini dinledim ve rahatım! Kimseyi takma!

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Adamlık,insanlık yaşda değil başdadır.
Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın da istisna bir laf sonuçta bir yetişkinle bir bebeğin zekası bir değil, belli bir yaştan sonra baştadır diyelim.
Bu arada konuya dönersem hiç etkilemiyor artık beni bunlar ilk gördüğüm konu değil çünkü.
Eğer zaten yapıların iyiyse yetenekli bir buildersen sana server mi yok girersin builder olursun. Ufak tefek depresyonlar ben de yaşıyorum bazen böyle bırakınca gidiyorum diyince bitecekmiş gibi geliyor ama bırakmazsın, bırakmayacağına da eminim..

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TheACTr
Adamlık,insanlık yaşda değil başdadır.
derken demek istediğim,bir "bebe" vardır.12 yaşında bebe deriz ama harbi adamdır.Dediğini yapar,evet biraz komik gelecek ama yaşına göre olgundur.Bir adam vardır 18-19 yaşına ama kafası hala 10 yaşında.Kimseyi takmıyor,kötümser.Demek istediğim ; Küçük yaşda olgun olan da var,büyük yaşda abi olanda.Bu arada dediğin gibi eğer buildi iyiyse bir serverde build olabilir arkadaş

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@TheACTr
derken demek istediğim,bir "bebe" vardır.12 yaşında bebe deriz ama harbi adamdır.Dediğini yapar,evet biraz komik gelecek ama yaşına göre olgundur.Bir adam vardır 18-19 yaşına ama kafası hala 10 yaşında.Kimseyi takmıyor,kötümser.Demek istediğim ; Küçük yaşda olgun olan da var,büyük yaşda abi olanda.Bu arada dediğin gibi eğer buildi iyiyse bir serverde build olabilir arkadaş
Minecraft konusunda kimseyle yaş tartışmam yaratıcılığa bağlı oyun sonuçta küçüklerin yaratıcılığı daha fazla

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"12 yaşında bebe deriz ama harbi adamdır" Bu Laf Beni Mutlu Etti Ve Buildim İyi Söyleyeyim . Ama Hiç Gelemeyebilirim Sıktı Artık Forumda Hiç Düzgün Server Yok Premiumum Yok Olsa Pre Serverlara Girip Eglencem . Bırakmıcam .