Hoşgeldin Forum

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
5 Gün sonra hoşgeldiniz şu ana kadar 100 post olmuşum postuna iskafile18mi neydi ondan öğrendim ben üstüne alınmayan herkese merhaba 5.günüm şu an forum çok hoş gidiyor

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Birazdan gelecek baltacılar için kullanıcakları cümleleri hemen yazayım
(Ego, Ego tatmin edici, Gereksiz insan, Görücez ilerde , Forumda senin gibilere ihtiyacımız yok vs.

Hani iyi niyetle yazmışsındırda ... İlla böyle yazılarda olumsuz bir eleştiri alabilirsin. Mesela ben kendimi asla tanıtmadım yada böyle bir konu açmadım çünkü ego tatmin edici gibi cümleler kurarlardı ,hoşnut kalmazdım açıkça. Yani bu forumda senin yazdığın yazıyı anlayacak az insan var =/ Ben uyarıyımda genede hayırlı olsun ne diyeyim

Son düzenleme:

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
her şeyde olduğu gibi burdan da sıkılıcan :/
Azicik insafli , azicik yaptigi yorumun aslini dusunen , azicik post kasma tarzi amac gudmeyen veya da azicik kendi aleyhine isler yapmayan kisiler olsa ; forumda bal dok yala , o kadar iyi ama ustune toz ortusu burunmus bir forum. Sahsen kendi sunucu islerim ve bazi ciddi ciddi bir seyler ogrenmek amaci bir seyler sorup yanit almak olan kisilere yardim edip yeri geldiginde bu adamlardan yardim almak isteyen kisiler icin forumdayim. Biri plugin sorunu , sunucu isindrn sorun sorsada cevaplasam derdindeyim. Ben sahsen forumda amac gutmuyorum. Faketaxidriver afedersin , senin yanitin altina alinti yaptim ama , aslen lafim sana degildi . Dediklerini dogru bukdum eklemek istedim ustune 3-5 dusuncemi :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En iyi cevaplar
0
Azicik insafli , azicik yaptigi yorumun aslini dusunen , azicik post kasma tarzi amac gudmeyen veya da azicik kendi aleyhine isler yapmayan kisiler olsa ; forumda bal dok yala , o kadar iyi ama ustune toz ortusu burunmus bir forum. Sahsen kendi sunucu islerim ve bazi ciddi ciddi bir seyler ogrenmek amaci bir seyler sorup yanit almak olan kisilere yardim edip yeri geldiginde bu adamlardan yardim almak isteyen kisiler icin forumdayim. Biri plugin sorunu , sunucu isindrn sorun sorsada cevaplasam derdindeyim. Ben sahsen forumda amac gutmuyorum. Faketaxidriver afedersin , senin yanitin altina alinti yaptim ama , aslen lafim sana degildi . Dediklerini dogru bukdum eklemek istedim ustune 3-5 dusuncemi :)

bi an bana diyon sandım tövbest :( ben sadece ortam için burdayım minecraft oynamayalı 2 yıl oldu nerdeyse :olgun:

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden uyedim bi adam yüzünden biraktim tek hatirladigim atom tr ve polkrowue miydi ole bisi

Arkadas AkanCe foruma hos gelmissin , sefalar getmissin , renk katmissin fakat izlemlerime dayanaraktan biraz yanitlarin bir maksata esdeger gidiyor. Rica ederim senden , azicik yorunlarini dusunerek yaz , hicbir niyetsiz amac gudmeden yaz ricadir bu :l Sahsen renk katmak icin bu kurallara ozen goster gercekten cok onenli uye iliskileri yapmak.istiyorsan bunlari yapmalisin...

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bi an bana diyon sandım tövbest :( ben sadece ortam için burdayım minecraft oynamayalı 2 yıl oldu nerdeyse :olgun:
Yok estafirullah , lafim kendini bilen 3-5 kisiye zaten. Umarim okuyupta az dikkat ederler. Yapacaklari niyetsi kotu yorunlar , yarina kalacak , elbet yanlarina kalmayacak...

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sende yabancı gelmiyon ama varya bi yerden hatırlıyorum galiba