• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

HOSTING ARIYORUM! YARDIM

alonecrafter

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben skyblock sunucumu yaklaşık 2 haftadır editlemesiyle vs. şeyleri hazırlayarak sonunda tamamladım kaldı tek sorun hosting. Bana uygun ve iyi hizmet lazım birkaç araştırma yaptım fakat şu an 2 seçeneğim var.

BATIHOST
HANIBU
BELKIDE AXITR

Hangisi tercih etmeliyim ? Bilen veya daha iyi bir hosting tavsiyesinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Lütfen yardımcı olun. Hanibu hakkında bilgim 0 güvenilirmidir ddosa karşı korumalımıdır ? Lag sorunu başıma açarmı. OKUDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Küçük paket alıp deneyin, sonra istediğiniz vakit yükseltme işleminde bulunabilirsiniz.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Portunuzun farklı olması önemli değil. Zaten biz portsuz subdomain şeklinde size sağlıyoruz.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba Hocam Düşünürseniz size sunucu sağlayabiliriz konumuzu inceleyebilirsiniz fiyatlarımız gayet uygun ve sunucularımız kaliteli ve lagsızdır.
https://forum.gamer.com.tr/konu/www-rabisu-com-hosting-saglayiciniz-en-uygun-fiyatlarla.335986/
Skype Adresimiz: eyupgokhan96

Gayet Ucuz ve Kaliteli Sunucular Sağlıyoruz. Kullanışlı WebPanel'imiz ile Sunucularınızı Yönetebiliyorsunuz. Paketler Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaret Edebilirsiniz...

nacruno05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
25.64.212.148 benim sunucum bu 500 kişilik kendim kurdum
ilk gelen 2 kişiye admin

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SSD Destekli 8 Core 8 GB Dedicated serverı gayet uygun fiyata veriyorlar öneririm. Fakat benim sunucu kiraladığım firmalar genellikle minecraft ile ilgilenmez yani sadece sunucu teslimi ve teknik desteği ile ilgilenirler bu da demek oluyor ki slot başına para vermiyorsunuz bunun yanında kendi kurulumunuzu yapıyorsunuz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.