• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hosting Arıyorum

Hangi host

• axirt

Kullanılan: 0 0.0%
  • server pro

• nitrado

• Kullanılan toplam oy
    3

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hanibu Hariç Hosting Önerirmisiniz uygun bi tane:notch:
Hanibu hariç sebebi dolandırıldım orda sınırsız slot yazıor alırken aldım ve 8 kişilik server 50 kişilik yaparmısınız diye ticket attım tınlamadılar artık sınırsız slot deil dediler ama öle yazıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pof::pof::pof::rank::rank::rank::pof::pof::pof::rank::rank::rank::pof::rank::pof::rank::pof::rank::pof:

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rabisu güzeş bir hostingsiniz bakıcam %90 alcam

Arkadaşlar rabisuyu kullanın harika ilgileniyoarlar

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sunucularımızın yanında hazır eklenti paketi veriyoruz. Minecraft sunucularda uzman kiralama seçeneği mevcut. Bungeecord, mysql, website, oyun içi analizlere sizin için bakıp lag gibi sorunları gideriyoruz. Kullandığımız sunucular güçlü ve DDoS korumalıdır. Ayrıca 7/24 desteğimiz mevcut.

Website :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi forumlar dileriz.

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sunucularımızın yanında hazır eklenti paketi veriyoruz. Minecraft sunucularda uzman kiralama seçeneği mevcut. Bungeecord, mysql, website, oyun içi analizlere sizin için bakıp lag gibi sorunları gideriyoruz. Kullandığımız sunucular güçlü ve DDoS korumalıdır. Ayrıca 7/24 desteğimiz mevcut.

Website :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi forumlar dileriz.
Bana göre hiç ucuz deil 35 lira ney en kötü sw 35 lira