• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hosting, Başlangıç.

OlymmC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben bir minecraft sunucu kuracağım fakat, sunucuyu hazırlayabilmek için maximum 10 TL (daha aşağısı daha uygundur.) bir host şirketi gerekiyor. Amacım, sunucuyu orda hazırlayıp, yükseltmek. Böyle bir hosting şirketlerini biliyorsanız (yabancı, türk farketmez) lütfen aşağıda belirtiniz. Teşekkür ederim.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
tek başına yapacaksan localhost ile çalış, 2-3 kişilik ufak bir ekipiseniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullan, eğer 10-20 kişilik bir ekip iseniz
diye bi program vardı onu kullanın, sadece sunucuyu hazırlamak için hosting almak biraz gereksiz geliyor bana, eğer ki bilgisyarın yavaş ve sadece mc açabilecek bir kapasitede ise o zaman hostin kullan ama onun dışında pek tavsiye etmem :)

Son düzenleme:

OlymmC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tek başına yapacaksan localhost ile çalış, 2-3 kişilik ufak bir ekipiseniz hamachi kullan, eğer 10-20 kişilik bir ekip iseniz tungle diye bi program vardı onu kullanın, sadece sunucuyu hazırlamak için hosting almak biraz gereksiz geliyor bana, eğer ki bilgisyarın yavaş ve sadece mc açabilecek bir kapasitede ise o zaman hostin kullan ama onun dışında pek tavsiye etmem :)
Yorumun için teşekkür ederim.

SheepNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tek başına yapacaksan localhost ile çalış, 2-3 kişilik ufak bir ekipiseniz hamachi kullan, eğer 10-20 kişilik bir ekip iseniz tungle diye bi program vardı onu kullanın, sadece sunucuyu hazırlamak için hosting almak biraz gereksiz geliyor bana, eğer ki bilgisyarın yavaş ve sadece mc açabilecek bir kapasitede ise o zaman hostin kullan ama onun dışında pek tavsiye etmem :)
Ayrıyetten modem arayüzdende açılabilir.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Bir aylık deneme sürümü sunan vds firmaları bulunuyor, biraz araştırırsan bulabilirsin. Orada bir hesap aç, biraz tempolu olarak geliştir. Süre biter ve sunucu yetişmez ise farklı birisi hesap açar dosyaları oraya aktarırsınız. Eğer ki ekibin küçük ise java10'a katılıyorum, Hamachi veya Tunngle kullan.

OlymmC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir aylık deneme sürümü sunan vds firmaları bulunuyor, biraz araştırırsan bulabilirsin. Orada bir hesap aç, biraz tempolu olarak geliştir. Süre biter ve sunucu yetişmez ise farklı birisi hesap açar dosyaları oraya aktarırsınız. Eğer ki ekibin küçük ise java10'a katılıyorum, Hamachi veya Tunngle kullan.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PlatinumTR bu konu hakkında sana yardım edebilir. Bir kaç şart doğrultusunda, ücretsiz VDS makine sağlıyor. Kendi sunucumu hazırlar iken kullanıyordum, güvendiğim birisi ama güvenip güvenmemek sana kalmış bir şey. Ben konuya etiketliyorum, onla konuşursun.
@PlatinumTR

Son düzenleme:

AgarCraftHD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim bir sunucumu var ve bu sunucu axitrbilisim hostu ile çalışıyor.

4veya3TL civarında bi parayla 3Kişilik bir server açabiliyorsun.
Slot için ayrı para alıyor.Ama mesela diyelimki 3 kişilik server açtın ve yükseltmek istiyorsun slotunu.Ozaman slot fiyatları düşüyor işte Aylık uzattığında ise yükseliyor.Sana önerimdir

Axitrbilisim.com

Ha bide aynı zamanda bedavaya pluginpaketi,site alabiliyorsun ve ilk verdikleri ip şöyle
46.20.1.66:1177 gibi bir şey
sonradan değiştirirek magmacraft.axitrbilisim.com veya magmacraft.axitrbilisim.com:1177 haline getirebiliyorsun

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi pc ndede yapabilirsin internetin hizliysa 1 2 kiside cagirabilir sin

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ErhanCC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size Verecegim Siteden 100 Kişilik,1Gb Server Alabilirsiniz Sadece 10 Tlye :

Son düzenleme: