Kronik2143
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bu konumuzda yakın zamanda açacağım sunucunun ne olduğunu ve ne yapacağımı ve neler
ekleyebilceğimi sizden öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
# Prison nedir ? #
Prison hapis hayatı yaşıyormuşsun gibi benzeri gösterilen bir oyun türüdür asıl hedefi oyuncuların eğlenmesidir bu sunucu türünde
kısacası kazanç oranı düşük olan sunuculardan biridir ama yabancıların en çok oynadığı oyun türlerinden biri diyebiliriz.
Prisonda genelde A - Z aralıklarıyla rütbeler olur bu A - Z bittikten sonra Prestij A - Prestij Z yapanlarda var ama ben A - Z
aralıklarıyla yapıcam. Prisonda her rütbenin kendi bir madeni vardır bu madenler 15 dakika aralıklarla yenilenir bu madenlerde madenleri
kazıp iyi bir kazma elde edip pvp de güçlenebilirsiniz şu an başlangıç olarak 2 arena ve spawnda olacak pvp yerimiz var.
Sunucumuzda eğer kolay yoldan para kazanmak isteyen varsa PvP Mine adlı bölgeye gidip blok ve en iyi madenlerin bulunduğu kısımda
kasılabilirler tabi bununda bir dezavantajı var adından anlaşıldığı gibi orada pvp açık.
# Prison sunucuda nasıl sistemler var ? #
Sunucumuzda belirlenen blok sayısına ulaşıldıkça ek olarak para ödülü alırsınız ayrıca vote sistemimiz var vote sistemi sadece
1 kere kullanılabilmektedir maalesef türkiyede sadece bir site destekliyor vote sistemi'nin ne olduğunu merak ediyorsanız vote sistemi
oyuncu oyundan bir linke tıklayıp siteye gidiyor orada kendi adını yazıyor ve onaylıyor ardından oyunda ona bir hediye veriliyor
sistem tarafından peki biz nemi kazanıyoruz sizin adınızı yazmanızla sunucumuz puan alıyor ve sunucu tanıtımlarında sıralaması yükseliyor.
Ayrıca sunucumuzda VIP yerine Gardiyan adlı üyelik satılır pek farkı yoktur.
# Sunucunuzdaki itemlerin durumları nedir ? #
Sunucumuzda P7 Ye kadar item bulunmaktadır bunlar oyuncularında elde edebilceği itemlerdir.
# Maden kazıp pvp atmak dışında ne yapabiliriz ? #
Maden kazıp pvp atmak dışında arsalarımız bulunmaktadır arsalarınızda build yapıp itemlerinizi saklayabilirsiniz.
# Genel özellikleriniz ? #
+ Süresiz ışınlanma bir yere giderken beklemiceksiniz
+ C Rütbesi ve üstü rütbelerin kırabilceği odun fabrikası
+ Vote sistemi
+ Pvp koruyucusu
+ Hile koruması ( Düşük )
# Sunucu hakkında #
Toplamda 2 kere prison açtım 1.si gayet güzel gitti ama okul stresi ve bot saldırıları karşılığında kapandı.
2. Prison açışımda adından dolayı saçma sapan iftiralar ve taşlamalar yüzünden kapandı.
Bu seferkini 1 ay boyunca türkiyede açık tutucam onlineda gelişme gösterilmezse yabancı lokasyona hazırlıcam sunucuyu bu süre
zaafında sunucu kapalı kalmıcaktır sadece sunucunun tüm yazıları ingilizce olacaktır itemler vb şeyler sıfırlanmıcak geçişte
kimsenin oyuna harcadığı zamanı çöpe atamayız sadece yazılar ingilizce olucak aynı ip adresinden devam edebilceksiniz.
Bu türkiyede prison açarak alacağım son tehlike dahada açmam prison türkiyede çünkü okadar dar kafalı insan varken maalesef pek oynayan
olmuyor güzelim bu sunucu türünü bunun en büyük suçluları büyük hub sunuculardır hepsi bir birini tekrar ediyor.
# Bu yolda önerilerinizi bekliyorum #
Bu ilerleyeceğim yolda önercekleriniz benim için altın değerinde lütfen egolu ve sırf yazı yazmak için
konuya giren arkadaşlar cevap yazmadan konudan çıksın.