bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Valla baya bir haşat ederler bi ara Offical oyunlarını oynarken hasat ediyolardı bu daha zor.Denerim onu bir ara küçükken yapay zekaya karşı oynayıp kaybediyordum haşat etmezler beni inşallah.
Valla baya bir haşat ederler bi ara Offical oyunlarını oynarken hasat ediyolardı bu daha zor.Denerim onu bir ara küçükken yapay zekaya karşı oynayıp kaybediyordum haşat etmezler beni inşallah.
Anime mi önerdik ? Söyler misin ?Çabuk gelmeden dedim.
Yu gi oh varsa bende varım. Denerim en azından "Önemli olan katılmaktı"Valla baya bir haşat ederler bi ara Offical oyunlarını oynarken hasat ediyolardı bu daha zor.![]()
Oyun full dialogdan ibaret dersem haksız sayılmam.Denerim onu bir ara küçükken yapay zekaya karşı oynayıp kaybediyordum haşat etmezler beni inşallah.
Gameplay var dimi Mass Effect gibi olmasın.
O nasıl ya can barımı mı hareket ettiriyom(soru işareti)Oyun full dialogdan ibaret dersem haksız sayılmam.
Onun dışında birde senin ruhun (kalp) var canavarlar saldırdığında böyle ruhunun üzerine engeller geliyor ruhunu hareket ettirerek kaçıyorsun engellerden artık O mücadelede nasıl tepki verirsin bilmem.
Kendin tüm çağırma tekniklerini biliyorsan bir deste yapabilirsin ama bilmiyorsan taktikden anlamazsan internetten git hazır deste indir ama destenin mantığını kavraman lazım yoksa yapay zekaya bile yenilirsin.Yu gi oh varsa bende varım. Denerim en azından "Önemli olan katılmaktı"
Ya koy mor şapkalı büyücü kazan çizgi filmde hep öyleydi.Kendin tüm çağırma tekniklerini biliyorsan bir deste yapabilirsin ama bilmiyorsan taktikden anlamazsan internetten git hazır deste indir ama destenin mantığını kavraman lazım yoksa yapay zekaya bile yenilirsin.![]()
Aynen öyle. Can barını hareket ettiriyorsun ve engellere çarparsan daha doğrusu engeller sana çarparsa can kaybediyorsun. Canın bitince de kalp patlıyor ve ölüyorsun.O nasıl ya can barımı mı hareket ettiriyom(soru işareti)
Bak şimdi. Bazı kimseler film konularına bile anime yazabiliyor, ben de çabuk onlar gelmeden dedim. Bu konuyu da tartışmaya çevirmeyelim.Anime mi önerdik ? Söyler misin ?
Adam film - oyun diyor. Sen anime diyon. Ne alaka ?
Tartışma istemiyorsan kışkırtma tarzı şakalar yapmayacaksın.Bak şimdi. Bazı kimseler film konularına bile anime yazabiliyor, ben de çabuk onlar gelmeden dedim. Bu konuyu da tartışmaya çevirmeyelim.
Hmm biraz "The Binding Of Isaac" mantığına benziyor ancak aklımda bir soru var ekstra olarak kendi karakterimi hareket ettiriyor muyum?Aynen öyle. Can barını hareket ettiriyorsun ve engellere çarparsan daha doğrusu engeller sana çarparsa can kaybediyorsun. Canın bitince de kalp patlıyor ve ölüyorsun.
Tabi tabi şehir şehir gezip duruyorsun. Gizli yerleri keşfediyorsun. Arkandan mızrak atan canavar çıktımı da hareket ederek mızraklardan kaçıyorsun çimene saklanıyorsun falan. Bana soracağına videolarını izlesen daha iyi.Hmm biraz "The Binding Of Isaac" mantığına benziyor ancak aklımda bir soru var ekstra olarak kendi karakterimi hareket ettiriyor muyum?
Ben uzak durayım en iyi fazla karışık geldi. Can barını mı hareket ettireyim karakterimi yöneteyim konuşayım mı ilkel kabileden mi kaçayım. Aman boşver. Var mı bildiğin başka bir şey. Yukarı da yazan türlerden.Tabi tabi şehir şehir gezip duruyorsun. Gizli yerleri keşfediyorsun. Arkandan mızrak atan canavar çıktımı da hareket ederek mızraklardan kaçıyorsun çimene saklanıyorsun falan. Bana soracağına videolarını izlesen daha iyi.
Ben binding of isaac falan bilmem ama gerçek eğlenceyi arıyorsan StreetFighter V yeni çıktı.Ben uzak durayım en iyi fazla karışık geldi. Can barını mı hareket ettireyim karakterimi yöneteyim konuşayım mı ilkel kabileden mi kaçayım. Aman boşver. Var mı bildiğin başka bir şey. Yukarı da yazan türlerden.
Ya o oyun çok sağlam biliyorum ama işte akk bekliyorum ne yaparsın.Ben binding of isaac falan bilmem ama gerçek eğlenceyi arıyorsan StreetFighter V yeni çıktı.