bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O ilk filminde öyleydiYa koy mor şapkalı büyücü kazan çizgi filmde hep öyleydi.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O ilk filminde öyleydiYa koy mor şapkalı büyücü kazan çizgi filmde hep öyleydi.
Sonra benim kasa bum.Gel gta5 oynuyalım
Valla bilmiyorum desem ayıp olur mu? Olursa biliyorum diyeceğim de.O ilk filminde öyleydişu an pendulum, XYZ, fusion ve syncron çağırma var.Büyük ihtimal sadece fusionu biliyosundur.
Olmaz bunlar yeni çıktı sadece syncron biraz eski.Sonra benim kasa bum.
Valla bilmiyorum desem ayıp olur mu? Olursa biliyorum diyeceğim de.
Paladin'i biliyom ama.Olmaz bunlar yeni çıktı sadece syncron biraz eski.
istersen beraber el atalım benim haritalarımı sana kasiyim çok güzeller steamden biyerden eklersen atabilirizOsu! oynuyorum ama şarkı listesi yok bir de bulsam bile hepsi "oooo aslkjdaskd-chan" diyen kızların resimleri ile dolu hiç sevmiyom onları adam akıllı liste varsa önerebilirsin. Hiç gücenmem.
Bitirdim sonu çok sağlam kıskan.Prince of Persia: The Forgotten Sands oyna. Bitirmeye fırsat olmadı ama güzel oyundur.
Strateji oyunlarını severim. Tabi seçenekte kısıtlı olunca bayıyor bir süre sonra ama klasiklerden başka bildiğin oyun varsa söyleyebilirsin. Bu arada şu yu gi oh'amı başlasam yoksa başka bildiğin kart oyunu var mı?Beni strateji oyunları sarıyor ama söylesem büyük ihtimal seni sarmaz.
Oynayan çıktı diye sevinsem mi, benden önce bitirmiş diye üzülsem mi bilemedimBitirdim sonu çok sağlam kıskan.
Sen ne diyorsun hastasıyım.Olmadı Team Fortress 2 oyna.
Basıyım mı spoiler'ıOynayan çıktı diye sevinsem mi, benden önce bitirmiş diye üzülsem mi bilemedim![]()
O da kesmezse artık aç YouTube'u yaz aramaya ''MösyöPixelans'' diye izle her videosunu hem eğlenir hemde öğrenirsin.Sen ne diyorsun hastasıyım.
Basıyım mı spoiler'ı![]()
Her videosunu izledim.O da kesmezse artık aç YouTube'u yaz aramaya ''MösyöPixelans'' diye izle her videosunu hem eğlenir hemde öğrenirsin.