Hs_err_pid hatası alıyorum

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.5.2 crackli launcherlerinkini nasıl değiştireceğimi biliyor musun? ordaki değerlere bakıcam aradaki farkı merak ettim bunda nerdeyse pek kasmadı yani ondan

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
.bat dosyasının kodunu biliyormusun peki yada araştırırım şimdi ve sunucu açarken de öyle yapıyordum belki aynısının benzeridir :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Baktım sonra vazgeçtim oyuna girdim zaten 1gb verilmiş yine sonra 1.6.2'den 512m yani yarım gb verdim

512Mb olan aynı yere bakarken 60fps ve sağ üstteki yazı:
Used memory: 45% (223MB) of 494MB
Allocated memory: 70% (347MB)
yani verilenden az kullanıyor diğeri 100- 120fps arasında ve 1gb olandaki yazı:
Used memory: 32%20 (204MB) of 989MB
Allocated memory: 50% (495MB)

buda yarısını kullanıyor yani 1gb verince yarım gb kullanıyor yine ve iki sonuç ta aynı mapta aynı yere sabit bakarken yerde moblar gezinirken alındı.
ve used memory kısmı bir süre bir yere kadar artıp tekrar düşüyor böyle dönüyor sürekli. yani hangisi iyi diye soranlarınız olur diye yazdım umarım faydası olur.

yarım GB verince ilk mapa girdiğimde yine 100- 120fps bir süre sonra 60fps oluyor ama yine de kasmıyor yani pek farkı yok ama rami yüksek verdiğinizde out of memory diyip sunucuda oyunun tam ortasında atmaz. laptopta çok yaşadım sinir oldum özellikleri çokta kötü değil ama bir an kasıyor sonra ram kullandırmayınca kaldıramıyor ve oyundan atıyor kurtarmak için. Singlede atarsa merak etmeyin kayıtlı oluyor mapiniz. :)

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Multiplayere Girmenin Bir Yolu Var Ama Sadece Portlu Serverlere Girebilirsin.

%appdata%/roaming/.minecraft/servers Burda Böyle Bi klasör Varsa Bunu Sil.Sonra Minecraft Multi'ye Giriş Yap Ama Sakın Portsuz İp Yazma Yoksa Yine Kapanır.Portlularla Oynamak Zorundasın.