Yanlış anlamada bence gerek yok bu seriyi çekmene C++ veya az kaynak bulunduran dillerin serilerini çekmen yararına olur bunun yanında youtube da kariyerinde olur Html5, Css3, Js temel olarak anlatılıyor aşşağıdaki kaynakta.
Dediğim gibi az kaynak bulunduran dillerin eğitim serilerini çekersen hem senin için iyi olur hemde çoğu insanın derdini azaltmış olursun.
Tabi ki yanlış anlayacak değilim, tavsiyen için de teşekkür ederim. Fakat youtube kariyeri gibi bir hedefim, henüz varsa bile inan verdiğim kararlarda ya da çektiğim videolarda pek bir etkiye sahip değil. Gelirden ziyade bu işi yapmam hem beni eğlendiriyor, hem vakit geçirmemi sağlıyor hem de bildiğim bazı şeyleri tekrarlatmış oluyor.
Web geliştiriciliğini meslekvari kullandığım için tekrarlatması aslında pek bir işime yaramamakta ve senin dediğin gibi zaten bu dilleri öğrenmek için pek çok alternatif kaynak mevcut. Fakat 1. önceliğim kendi sevdiğime yönelmek, 2.si ise insanların isteğiyle kendi sevdiğimin kesişimine yönelmek. Henüz benden sadece 1 kişi talepte bulundu, o da web programlama serisiydi. Ben de harekete geçirdim ki bu 1 hafta önce çektiğim bir videoydu sadece yayınlamamıştım. Yani bahsettiğim kesişim bölgesinde olan bir konu oldu böylece. Talep olunca da yayınlayayım dedim :|. Çok hızlı gideceğini zannetmiyorum ama elbet kanalda bulunması gerekenlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Dediğin gibi belki Java bittiğinde, %100 olarak web programlamaya yönelmektense, C'yi 1. plana alıp web programlamayı yine 2. planda şuanki gibi yavaş fakat stabil bir şekilde devam ettirebilirim. Kısacası, 2. seri biraz daha çerez benim için. Breaking Bad izlerken arada bir mola vermek için How I Met Your Mother izlemek gibi.