Html , Css , Skript Ve Java Dersleri Sitem

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.Bugün Bir Site Kurmaya Karar Verdim.Bu Sitede Html,Css,Skript Ve Java Dersleri Vericem.
Dersler Yazılı Ve Bol Bol Resimli Olucak . Çok Kafanızı Karıştırmadan Güzelce Anlatıcam . Anlayacağınıza %90
Garanti Veriyorum :) . İlk Olarak Html Ve Skript Dersleri Vericem . Html Bitince Css , Skript Bitince Javaya Geçicem.
Ayrıca Css Bittikten Sonra Php Derslerine Geçme Şansımız Var Gibi Gözüküyor . Hergün En Az 4 Ders Ekliyorum . Ayrıca
Her Gün En Az 1 Uygulama Yüklüyorum.Eğer Derslerimi Okuyup , Konu Altına Mesaj Atıp Sitemin İletişim Bölümündende
Anlamadığın Yerleri Sorarsanız Çok Sevinirim . İletişim Bölümü Bugün Saat 22:00 A Kadar Kapalı .
Sitem : ProgramlamaDiliDersleri.tr.gg
Iyi Okumalar :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Sitelerle pek olayım yok ama skript olayında bilgim olması iyi olur ingilizce terimleri anlamak çok rahat ama "kurallar"

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir siteye benziyor, ama tr.gg'li sitelere pek güvenilmiyor. .tk vb. hostlarını alırsan (bedava) senin için daha iyi olur, iyi forumlar! :p

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
yüklediğin iki dersi de okudum devam reyiz htmlla skripti öğrenicez kaçış yoh

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yüklediğin iki dersi de okudum devam reyiz htmlla skripti öğrenicez kaçış yoh
İnşallah bugün 2 skript 1 html gelir[DOUBLEPOST=1436379783,1436373630][/DOUBLEPOST]
Sitelerle pek olayım yok ama skript olayında bilgim olması iyi olur ingilizce terimleri anlamak çok rahat ama "kurallar"
Güzel bir siteye benziyor, ama tr.gg'li sitelere pek güvenilmiyor. .tk vb. hostlarını alırsan (bedava) senin için daha iyi olur, iyi forumlar! :p
2. Html Dersi Yüklendi :)[DOUBLEPOST=1436381000][/DOUBLEPOST]2. Skript Dersi Yüklendi :)

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlamışşsın Derslere Başarılarını Ve Derslerin Devam Etmesini Diliyorum. :D