HTML Temama Kullanıcı Giriş Bölümü/Kredi Çekme Vesayre Paneli Nasıl Ekleniyor?

Wanleast

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Hazırladığım Html Temasına Server İçin Giriş Bölümü Ve Kredi Çekme Panelini Mesela Alta Koyduğum Resim Gibi Online Kişi Barını Vesayre Html Temama Nasıl Ekleyebilirim Daha Acemiyim Şu Konuda Nasıl Olduğunu Belirtirseniz Teşekkür Ederim.

Resmi Örnek Olarak Koydum

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
HTML temalar genellikle kurumsal temalar için oluyor büyük bir çaba içerisinde login bölümü yapılır. Eğer oyun teması yapmak istiyorsan php öğrenmeni tavsiye ederim.Eğer öğreneceğin veyahut örnek alacağın 1-2 kişi var ise @Berk 'i öneririm

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krediden kastın sanal pos, mobil ödeme gibi mi?
PHP ve SQL öğrenmen lazım bunun dışında batıhost kendisi ekliyor sanırım.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
PHP dışında birden fazla dil var, onlara da bakabilirsin. Ben sana en rahat şekilde programlama yapabilmen için Visual Studio üzerinde ASP.NET(C#) dilini öneririm. Microsoft Imagine üzerinden ücretsiz lisans alabilirsiniz. Yalnız öyle birkaç ders izleyip boktan bir şey kodlayıp kullanıcılara açmamanız gerekiyor, öncelikle internetteki tüm açıkları öğrenip test etmeniz gerekiyor. Daha sonra en sade haline getirip kullanıcılara sunmanız gerekiyor, yoksa ilk günden sisteme izinsiz girişler olur. Öyle ben okulunu okudum, internetten videolarını izledim demekle olmuyor, programlama öğreneceksen yanında birçok şeyi de öğrenmen gerekir.
Kişi programlama yapmak istemiyor,site kodlamak istiyor.

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Sitenin arka planını kodlamak için mevcut tek dil PHP değildir. birçok dilin ayrıca Websitenizin arka planını kodlamak için çatısı/kütüphanesi vardır; bunlara örnek olarak Python'un Django'su, Ruby'nin Rails'i örnek gösterilebilir. Yani .NET ile de sitenin arka planı hazırlanabilir yani siteniz için gayet güzel bir "back-end" dil olarak kullanabilirsiniz.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Sitenin arka planını kodlamak için mevcut tek dil PHP değildir. birçok dilin ayrıca Websitenizin arka planını kodlamak için çatısı/kütüphanesi vardır; bunlara örnek olarak Python'un Django'su, Ruby'nin Rails'i örnek gösterilebilir. Yani .NET ile de sitenin arka planı hazırlanabilir yani siteniz için gayet güzel bir "back-end" dil olarak kullanabilirsiniz.
:o, hiçbir bilgim yoktu böyle bir konuda. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
İstediği şekilde siteyi programlama olmadan yapamaz, yapsında görelim. Tasarımda kullanılan dil olan HTML ve CSS ile giriş işlemi yapında sizide görelim, madem bu kadar bilginiz var. Hadi bekliyorum.
Derdin ne senin? Attığım her yoruma saçma sapan karşılıklar veriyorsun. Ben bilgiliyim mi diyorum? HTML ile giriş sistemi yapılmaz dedik zaten.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Eğer sunucu windows olsaydı söyledikleriniz doğruydu. Ama sunucu çok büyük ihtimalle linux ve ASP.NET kullanması için sunucunun windows olması gerekir.