Html ◕‿◕

Sence Konuyu Açmalı mıyım ?

• Kullanılan toplam oy
    12

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Html ile ilgili genel bilgi veren bi konu açmayı düşünüyorum,ama boşu boşuna yazmamak için sormayı düşündüm. Yani sonuçta yarım saat falan ugraşıosun yazmak için hemde oruçlu bi şekilde sonra okumuyolar falan. Bazı bilmeyen yaşam formlarını aydınlatmak için konu açmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım,yardımcı olunuz lutfın.

( Vaz geçtim bunu bırakıp gidiyorum )

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bilgelik düzeyine göre insanların okuyup okumayacağına etki edebilirsin. Girişlerin sıkıcı olmazsa insanlar okuyabilir. Ama denemelisin yani, "denemeden bilemezsin" diye bir söz vardı, bir yerlerden duymuştum. B)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgelik düzeyine göre insanların okuyup okumayacağına etki edebilirsin. Girişlerin sıkıcı olmazsa insanlar okuyabilir. Ama denemelisin yani, "denemeden bilemezsin" diye bir söz vardı, bir yerlerden duymuştum. B)

Tabikisi a'dan z'ye dökümanlı bi şekilde anlatıcam,ama ilgi olmadıktan sonra ne kadar güzel yapsamda istemeyen birisi okumuycağı için sadece kendim mi okuycam diye bakıyorum. "Denemek için bilmelisin" (yeni bi söz tşkr)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Tabikisi a'dan z'ye dökümanlı bi şekilde anlatıcam,ama ilgi olmadıktan sonra ne kadar güzel yapsamda istemeyen birisi okumuycağı için sadece kendim mi okuycam diye bakıyorum. "Denemek için bilmelisin" (yeni bi söz tşkr)

Anlatımın açık ve akıcı olsun gerisi seslenebildiğin kitleye bağlı.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İyi bir türkçe kullan,duygulara yer verme konuda,akıcı ol tek bir kişiye değil herkese seslen,reklam yapma,Resmi bir dil kullan.Bunları göz ardı ederek konuyu açarsan tutar.

R

Reloven

Ziyaretçi
Anlatma Tarzına Bağlı :) Ve Tabikide İçerik Zenginligine.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok da uğraştıracağını sanmıyorum vikipedi de de 5 6 satırla anlatılmış

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok da uğraştıracağını sanmıyorum vikipedi de de 5 6 satırla anlatılmış

"a'dan z'ye dökümanlı bi şekilde anlatıcam" "hemen hemen bildiğim tüm kodları yazıp anlatıcağım" hala okumadan yazanlar var anladım -.-
ve vikipediadaki sadece tanımdan ibaret akıllı şey.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"a'dan z'ye dökümanlı bi şekilde anlatıcam" "hemen hemen bildiğim tüm kodları yazıp anlatıcağım" hala okumadan yazanlar var anladım -.-
ve vikipediadaki sadece tanımdan ibaret akıllı şey.
Sen ''html ile ilgili genel bilgi vericem'' dedin vikipedi de de html ile ilgili genel bilgi var
Ayrıca insanım ben ''akıllı şey'' yazınca havalı veya laf sokmuş gibi durmuyosun. Üslubun hep bu olacaksa ihtiyacın olmadığı sürece konu açma bence.