[HTML5] Premium Minecraft Template - ??

Öneriniz ?

• Craftweb'e Uyarla

Kullanılan: 2 8.7%
  • Ücretsiz Paylas

Kullanılan: 10 43.5%
  • 5 TL Unicef veya İslamicrelief veya Kimseyokmuya bağış yapanlara ver.. (Önerim Bu Yönde)

Kullanılan: 11 47.8%

• Kullanılan toplam oy
    23

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar 3-4 gündür bir minecraft sitesi üzerinde çalışıyorum bunu Craftweb veya cngame gibi bir scripte entegre etmek için yapiyordum ancak şuanlık böylebirşey aklimdan kalktı ücretsiz olarak paylasmayı düşünüyorum seçim sizin craftweb'e entegrede edilebilir tam olarak bitirilmiş degil önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
@Berk'e yardımı için teşekkür ederim..

Video

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oraya ücretsiz paylaş eklememeliydin çok fazla beleşçi kişi var. Bu adam emek verdiği şeyi paylaşsın biz belrşe indirelim kullanalım ben yaptım diyeyim milleti kandırayım bir teşşekkür bile etmeyim adam hak etmiyor. Düşünceleri böyle eğer beleşe bir şey vereceksen basit şeyler ver değerli bir tema yapıp dağıtma.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oraya ücretsiz paylaş eklememeliydin çok fazla beleşçi kişi var. Bu adam emek verdiği şeyi paylaşsın biz belrşe indirelim kullanalım ben yaptım diyeyim milleti kandırayım bir teşşekkür bile etmeyim adam hak etmiyor. Düşünceleri böyle eğer beleşe bir şey vereceksen basit şeyler ver değerli bir tema yapıp dağıtma.
Şahsen öyle kişilerin çok olduğunu bende biliyorum benim tarafım 5tl bağış yapan kişilere vermek zaten bunu tescilini alicağım için o kişi bir yerde dağıtsa bile buldugumda şikayet hakkım olucaktır..

5tl bağıştan ücret bana gitmeyecegi için bana dekontu gösterene tema dosyalarını atıcam aynı zamanda bu bir öneri konusuda temanın bitmemiş kısımlarıda var kadim dostum..