HUB (Çekirdek) Sunucusu için lobby çalışması | %5

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meşhur terraformacıdan güzel bir söylev :)
Bu arada renk uyumsuzluğuna fazla takan arkadaşlar renk uyumunu düzeltmek 3-5 replace komutuna bakar kafanızı yormayın siz :)
Terraformcu? tanışıyozmu ? baya uzun süredir yapmıyorum çünkü terraform genelde normal builder olarak bilirer :D

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Detay yoğunluğunu tutturamamışsın . Stack ve Copy nin bol bol olucağı klasik ''Türkiş'' mimariye beniyor. (Yüzde muhabbetleri eskide kalmadımı artık? bitirip koysanız kirlilik olmaz böyle,direk yapının kendisine eleştiri yapabiliriz,Nasıl bi yapı olacağı konusunda eleştiri yapmakda biyere kadar be kardeşim)

Stack ve copy, anladım.Görüşün için teşekkür ediyorum, sizin tanıdığınız kendi söyleminizle "Türkiş mimari" diye adlandırdığınız arkadaşlarla beraber size iyi türkiş mimarcılıklar.Yapımdan çoğu kişi memnun ve şu anda bitme aşamasına geldi, bir kaç detaydan sonra paylaşacağım.İyi günler türkiş mimar.

DUYURU - GUNCELLEME
Harita ücretsiz bir şekilde tüm gamer.com.tr adresine paylaşılacaktır.Renk uyumunu sorun eden arkadaşlar için tüm renkleri değiştirerek birden fazla kombin yaptım, yani istediğiniz renkte bir duvar mevcut.Bununla beraber, işinizin daha çok kolay olması için bunları yan yana yaptım ve hiçbir devasa bir worldda aramaya kalkışmayacağınız güzel bir lobiniz olucak.Bir diğer yenilik ise haritaya farklı türden bir sürü dekorasyon ekledim, ağaç mı dersiniz fidan mı dersiniz diken mi böcek mi dersiniz bilmem ama her şey bulunmakta.Bunların ardından benim için en iyisi ve sizin içinde en iyisi olan, şu anki lobinin bir tanesinin içini tamamen boşalttım.Başlangıç yeri bir block ile işaretlenmiş bulunmakta, istediğiniz dekoru lobinin içine kopyalayıp yapıştırdığınızda çok güzel bir şekilde uyacağından eminim.Tüm dekorlar lobi için tasarlanmış durumda yani hiçbir orantısızlık vs olmiyacak, sadece sizin düzgün bir şekilde kopyalayıp yapıştırmanız gerekmekte.