HUB için 1-2 ufak sorun bakarmısınız

ReLo07.C

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hub server açıcam Skyblock - creative - faction
Şöyle bir sorunum var
1. Olarak group managerde mesela skyblock da faction permleri olmasa bile /f help yazınca kodlar gözüküyor ve işliyor.
2. Skyblock da klanımızın ismi gözüküyor yani klan ismi sadece faction world unda görülmesi için ne yapmam gerek ?
3. Oyundaki money plugini biraz sakat adamlar factionda kasip skyblock gelip kullanabilirler diye korkuyorum. Böyle bir şey yapabilirlermi ?
Yapabilirlerse nasıl engelleye bilirim

Son olarak :D Creative de /p auto yazınca arsamı veriyor fakat harita dümdüz yani yerler belirlenmemiş. Şekil felan yok map biz kendimizmi yapcaz yoksa onun için özel birşeymi var ?

BUnlardan 1 ini bile biliyorsanız benim için yeterli . Şimdiden teşekkürler

MinecraftX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. ve 3. İçin Şunları Söyliyim Bunların Hepsini TEK Sunucuya Kuramassın Birkaç Sunucu Açıcaksın Ayrı,Ayrı Sonra Onları BungeeCord İle Bağlıyacaksın :)

ReLo07.C

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1. ve 3. İçin Şunları Söyliyim Bunların Hepsini TEK Sunucuya Kuramassın Birkaç Sunucu Açıcaksın Ayrı,Ayrı Sonra Onları BungeeCord İle Bağlıyacaksın :)
Ayrı 3 suncu alayım desem çok masraflı hepsini farklı portlarda fakat aynı sunucuda kurayım desemde çok ram yer

ReLo07.C

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Onu yapabiliyorumda sorunum şu :D Gidip adam factionda para kasar ne bilim ordan gider skyblock marketine eşya alır skyblockda birsürü item alır. Yani böyle bir birine bağlı olan sakat pluginler var. Acaba sadece skyblock - HungerGames ve Creative mi olsa böylelikle money ' i sadece skyblockda kullanırlar

ReLo07.C

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben sadece envanter felan ayırdığını sanıyodum :D Teşekkürler şimdi kaldı 4. yani son olan :D

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Basit seni attigi arsada baktigin yone dogru 2 block ilerle p clear yaz arsa duzeltilecekdir :) generator hatasi o :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MinecraftX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok kolay multieco multiinv multiworld pluginleri ve biraz groupmanager kullan rahatlıkla oluyor.. illa bungeecordla hub kurmana gerek yok.. dediklerini dünyalar arası ayıran pluginler var zaten.. bide geçit plugini koy tamamdır al sana hubsuz hub server:D
Buda Manyak :D Gerkçekten Olabilir Ha :D

MinecraftX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
battletime yaz forum arsivinde arat.. kaç oyunu hub kurmadan yaptık bir bak:D sadece multieco multinv multiworld ve group managerda detaylı çalışarak.. paintball faction kitpvp paintball hungergames minigames hepsini hub kurmadan yapabildik.. tabi biraz sıkıntılarda oluyor 200 kiside chat okunamıyordu.. onun içinde chat plugini kullandık..gayet başarılı olduk..
Bana Şunu Öğret Nasıl Dünyalar İçin Pluginleri Ayırabilicez Multiverse Coreyle ?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Multiversile ayiramassin plugin kullandigin pluginleri multi world destekli olcak sekilde sec lzm olan worldlerde calisdir :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim hub server paketimi kullana bilirsin dedigin sorunlar yoktur skyblocta facitions komutlari calismaz bide hersey hazirdir wg dahil plotmede de ole bir sorun yoktur.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi