Hub pluginleri lazım acil!

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben bazı gerekli pluginleri buldum ancak sizdende isteklerim var:
1-başka bir dünyada öbür dünyanın mesajları gelmeyecek onun için özel bir plugin varsa verirmisiniz
2-ve ayrıca skyblock oyununda faction oyunundaki komutu kullanmasını engelleme
plugin isteklerim bu kadar bunlarla ilgili bir plugin bulursanız paylaşırsanız hem benim için yararlı hemde başkaları için yararlı olur

Greeen

MineWeb | FurkanZhlp.com
En iyi cevaplar
0
Bu olayı farklı 2 sunucuyu bungeecord ile birbirine bağlayarak yapabilirsin. Bu şekilde hem sohbetler hemde komutlar ayrı olacaktır.

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
ben multiverse ile yapdım o yüzden Bungeecord yok:/
Bu pek sağlıklı olmayacaktır, bungeecord kurmanı tavsiye ederim. PerWorldPlugins ile pluginlerin sadece belirli dünyalarda çalışmasını sağlayabilirsin, PerWorldChat ile de dünyaların sohbetlerini ayırabilirsin.

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu pek sağlıklı olmayacaktır, bungeecord kurmanı tavsiye ederim. PerWorldPlugins ile pluginlerin sadece belirli dünyalarda çalışmasını sağlayabilirsin, PerWorldChat ile de dünyaların sohbetlerini ayırabilirsin.
peki teşekkürler buarada ben aternos sunucu kuruyorum o yüzden bungeecord kullanmıyorum(bungeecord plugini yok ondan :D)

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
peki teşekkürler buarada ben aternos sunucu kuruyorum o yüzden bungeecord kullanmıyorum(bungeecord plugini yok ondan :D)
BungeeCord bir plugin değil, spigot gibi bir şey. İki ayrı sunucuyu 3.BungeeCord Sunucusunda birleştirir. (BungeeCord'dan giriş yapılır, diğer sunuculara aktarır.)