hub server ayarlı grup manager lazım

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama sana ayarlı Group Manager falan YOK!!!

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü; KENDİN SUNUCU AÇACAKSAN HER AYARINI KENDİN YAPACAKSIN. Ayrıca kimse kullandığın pluginleri bile bilmeden sana Group Manager ayarlayamaz!

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman sunucu açma! Açacaksan da adam gibi plugin paketi kullanmadan, her ayarını kendin yaparak el emeği bir sunucu aç! Senin gibi hazırcılar yüzünden Türkiye'deki sunucuların neredeyse tamamı AYNI!

batuhan432

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
faction açtım süper gidiyor plugin araştırıyom :)

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dur tahmin edeyim; Asdasdasd Süper Düper Plugin Paketini kullandın, internetten hazır spawn world indirdin ve tabii ki sürekli yenşden lapis ore oluşturan kocaman bir alan yaptın.

Tebrik ederim; Türkiye'deki. Minecraft Sunucularının %99'unu oluşturan bölüme hoşgeldin.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, almayayım. "hazır grup manager lazım" diye konu açan birinin karmaşık adresli sunucusuna gelmeyi düşünmüyorum. Konuyu kapat.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kardeşim sen hala olayı anlamamışsın senin kullandigin Pluginlerle adamin verdigi group managerde ayarlanan Plugin aynı değil hadi birisi verdi diyelim ondan sonra senin group manager bozuk deyip adamın üzerine atarsın suçu

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu kendin açıyorsan her şeyini kendin yapacaksın. Biraz fazla sinirlenmiş olabilirim ama gerçek bu.

Ayrıca konu başlığında hub server yazıyo ama bir gönderinde Faction açtım yazmışsın. What The ..?

Ayrıca açtığın konulara şimdi baktım: Hub server lobi lazım, Hub server plugin paketi lazım vs. vs. Yine sinirim tepeme binecek haa.

Son düzenleme: