Hub Server Plugin isteği

klakson123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hub servera sahibim ve her dünyada ayrı chat ve Tab oyuncu listesi olmasını istiyorum. gerekli pluginler nelerdir ? Ayrıca serverda Tab'a basınca internet üzerinde çarpı çıkıyor ve bazen yavaşlıyor. 5 gb rame sahip.[DOUBLEPOST=1396194397,1396192133][/DOUBLEPOST]Ayrıca serverda factions'a girildiğinde örneğin öldüğünde faction'un spawnında doğmasını istiorum.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle çoğu kişi oturup özel olarak plugin hazırlamaz hazırlayanlar ise ya senin dediklerine uymaz yada kötü bir plugin paketidir bu zamanda ise
kendin yapman gerekir eğer nasıl yapacağını sorar isen tabii ki sana forumda yardımcı olacak birileri çıkar bende yardımcı olurum ama bir grup toplar isen hem daha hızlı hemde daha sağlam bir serverin olur.

klakson123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Factionsda ölündüğünde oranın spawnında, skyblockda ölünce oranın spawnında doğmasını nasıl sağlarız.
Bu chat olayının bir plugini var diye biliyorum. Dünya değiştirince chat değişiyor.
Teamspeak gelebilir misiniz ?
31.210.33.17

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Factionsda ölündüğünde oranın spawnında, skyblockda ölünce oranın spawnında doğmasını nasıl sağlarız.
Bu chat olayının bir plugini var diye biliyorum. Dünya değiştirince chat değişiyor.
Teamspeak gelebilir misiniz ?
31.210.33.17
Teamspeak kullanmıyorum ama özelden yardımcı olabilirim.

klakson123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hocam Skype var mı ?
Buradan konuşmak bilmeyenler için daha yaralı ancak mikrofonla daha kısa sürer.