Sizin Dediginiz Hub Deil Kardeşim Sizinki Duz Servere 5 6 Dunya Ekleyip Kurmak Hub Yani Cekirden Sunucu BungeeCord İle 2 3 Sunucu İle Oluyorkendin de yapabilirsin ama şunları eklemeyi unutma Multivere-Core Multiverse-Portal PerWorldPlugins MultiWorldMoney diğerlerini kuracağın yerlerine göre ayarlarsın ben bunlarla kendi plugin paketimi yaptım sen de dene
kardeş onu da biliyorum bir kaç tane de öyle server açmışlığım var onlar daha da kolay oluyor bunda birçok sorun çıkabiliyor serveri nitradodan alırsa bungeecord u çok kolay bağlar sıkıntı olmaz bungee ile daha kolay ama masraflıSizin Dediginiz Hub Deil Kardeşim Sizinki Duz Servere 5 6 Dunya Ekleyip Kurmak Hub Yani Cekirden Sunucu BungeeCord İle 2 3 Sunucu İle Oluyor
Kardeşim Obur Turlude Lag Cok Olabilir Ben Cok Kurdum Obur Turlu Hiç İyi Olmuyorkardeş onu da biliyorum bir kaç tane de öyle server açmışlığım var onlar daha da kolay oluyor bunda birçok sorun çıkabiliyor serveri nitradodan alırsa bungeecord u çok kolay bağlar sıkıntı olmaz bungee ile daha kolay ama masraflı
evet haklısınKardeşim Obur Turlude Lag Cok Olabilir Ben Cok Kurdum Obur Turlu Hiç İyi Olmuyor![]()