Hub Server Plugin Paketi İstiyorum

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emrsmsk oturuyor.
- Bana Fekşın plugin paketi verin.
- Bana map verin.
- Bana sponsor olacak hosting aranıyor.
Emrsmsk sunucusunu açtı.
Ben kendimi böyle yönetmiyorum. Bir kere bile sponsor aramadım. Ve plugin paketi arıyorum o bir gerçek üşengeç bir yapım olduğu gerekçesiyle. Tabikide bazı pluginleri kendim ayarlıyorum. Ve geldiğiniz Forum Bölümü'nün adî ise Eklenti İstekleri diye geçiyor.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Ben kendimi böyle yönetmiyorum. Bir kere bile sponsor aramadım. Ve plugin paketi arıyorum o bir gerçek üşengeç bir yapım olduğu gerekçesiyle. Tabikide bazı pluginleri kendim ayarlıyorum. Ve geldiğiniz Forum Bölümü'nün adî ise Eklenti İstekleri diye geçiyor.
eklenti isteği yazıyor evet eklenti isteği mesala ''aradaşlar servere girince bir yazı yazıyor nasıl yapabilirz'' eklenti isteği demek bana server yapın demek değil

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mübarek şimdi ben eklentiler baştan aşağı yeniden editleyerek, emek vererek, harita yaptırarak, site vs. yaptırarak, konu düzeni hazırlayarak bir sunucu açarım.
Sen böyle isteyerek atarsın paketi açarsın. Benim sunucumun geleceğinide engellersin, reklamınıda, girişinide, herşeyini engellersin. Ben senin böyle bir şey yapmana göz yummam.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Lütfen hazıra konmayın, çalışın, araştırın ve öğrenin , bu paketlere günlerini haftalarını veren insanlar var, hatta biz aylarımızı veriyoruz sunucu hazırlarken, sizde biraz video ve rehberlerle eğitin kendinizi, buraya plugin paketi atın diye yazmak zorunda kalmazsınız. İyi forumlar.

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen hazıra konmayın, çalışın, araştırın ve öğrenin , bu paketlere günlerini haftalarını veren insanlar var, hatta biz aylarımızı veriyoruz sunucu hazırlarken, sizde biraz video ve rehberlerle eğitin kendinizi, buraya plugin paketi atın diye yazmak zorunda kalmazsınız. İyi forumlar.
Ben hazıra konmuyorum. Sadece bir plugin paketi bulup, Kendi editlediğim, düzenlediğim pluginleride ekleyip bulduğum plugin paketini editliyorum. Sadece plugin paketiyle Server yapmayı bizde biliyoruz.

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
YÜRÜ BE ABİM! YÜRÜ BE ALLAHU AKBAR!

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler Buradaki Konu yanlış anlaşılmış. Konuyu Uzatmayın lütfen. Elinde Paylaşacak Olduğu Plugin Paketi Olanlar Linkini Atsın. Yok Ben Parayla Veriyorum Diyen de Varsa Buraya Parayla Veriyorum Diye Yazsın. Adam Bedavaya Verin Dememiş. Gerekirse Ücretini Veririm Diyor. Bu Forum İstek Formu. Ama Herkes Amacından Sapmış ; Konu Baltalamaya Dönmüş , Terslemeye Dönmüş...

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumnu 1.8 yaparsan sana kendi sunucu dosyalarimi verebilirim bungeecord da hazir