Hub Server Plugin Paketi

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Beyler Bana Hub Server İcin Plugin Paketi Lazım İstediğim Pluginler :
1. Zümrüte Sağ Tıklayınca Serverleri Göstercek (örn. Faction , SkyBlock vs )
2. Oyuncuları Gizleme Olacak
3. Havai Fiseğe Sağ Tıklayınca Zıplatcak ileride götürcek
4. Chat Kapatma Olacak
5. Lobide Muzik Calcak

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. İsteğin Sadece Son Oyuncuda Var.
Son Oyuncunun Sahibi O Plugini Kendisi Yaptığı İçin Bulman İmkansız Gibi bir şey. Ancak Sahibinden İstediğin Zaman Bulabilirsin. O da Vermez Gibime Geliyor :)

TheRegardianGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Zümrüte Sağ Tıklayınca Serverleri Göstercek (örn. Faction , SkyBlock vs ) : chest commands
2. Oyuncuları Gizleme Olacak : magic clock
3. Havai Fiseğe Sağ Tıklayınca Zıplatcak ileride götürcek : anadolujet
4. Chat Kapatma Olacak : hub esseantials
5. Lobide Muzik Calcak : bilmiyorum malesef

istersen serer lkurduğun zmn bn sana kurarım pluginleri

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Muzik için BAMRadio
Konuşmak Kapatmak için WorldGuard
Eşyalara Komut Eklemek için PowerTool
Eşyaları ölümsüz eşya ismi için ItemRenamer

01zoro06

En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz Bilgilere Ve Pluginlere Dayanarak En Yakın Zamanda Cok Güzel Bir Hub Plugin Paketi Yapacağim

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Hadi anlarım ilk 2 madde her HUB sunucunun lobisinde olması gereken eklentiler, ancek 3, 4 ve 5. maddeler Son Oyuncu'da olan bir kaç husustu.
Pegasus pluginini DonduranAtes kodlamıştı, sonrasında alternatifi olarak AnadoluJet kodlandı (Yakında Onur Air de rakip olursa şaşırmam :D).
Lobide mute atma olayını da biz isteyerek yapmadık, küfür filtremiz aşılıp lobide çok sık küfür edilince sohbeti komple kapatmıştık, sonrasında da açmak istemedik. Bunun bile bir özellik olduğunu düşünmüşsünüz.
Lobide müzik çalmayı da yine DonduranAtes büyük bir heves ile yapmıştı, öyle ki nota bloğundan ziyade bildiğin MP3 çalıyordu lobide.
Bunlar bir sunucunun diğer sunuculardan ayrılarak kendi fikirlerini kullanıp yaptığı şeyler, hele ki 4. madde tamamen tesadüfen gerçekleşti.
Şunu demek istiyorum, istediğiniz bir şey varsa yardımcı oluruz, sorduğun tüm soruların cevapları da yukarıda verilmiş zaten. Eğer Hub plugin paketi yapmak istiyorsan Son Oyuncu'yu kopyalamana gerek yok, yabancı serverlara da bir göz at, hepsinde kullanılan ortak eklentileri belirleyip ona göre kaliteli bir şeyler yap bari.
Şu anki haliyle senin Son Oyuncu plugin paketi yapıyorum demen gerekiyor bence.

01zoro06

En iyi cevaplar
0
Hadi anlarım ilk 2 madde her HUB sunucunun lobisinde olması gereken eklentiler, ancek 3, 4 ve 5. maddeler Son Oyuncu'da olan bir kaç husustu.
Pegasus pluginini DonduranAtes kodlamıştı, sonrasında alternatifi olarak AnadoluJet kodlandı (Yakında Onur Air de rakip olursa şaşırmam :D).
Lobide mute atma olayını da biz isteyerek yapmadık, küfür filtremiz aşılıp lobide çok sık küfür edilince sohbeti komple kapatmıştık, sonrasında da açmak istemedik. Bunun bile bir özellik olduğunu düşünmüşsünüz.
Lobide müzik çalmayı da yine DonduranAtes büyük bir heves ile yapmıştı, öyle ki nota bloğundan ziyade bildiğin MP3 çalıyordu lobide.
Bunlar bir sunucunun diğer sunuculardan ayrılarak kendi fikirlerini kullanıp yaptığı şeyler, hele ki 4. madde tamamen tesadüfen gerçekleşti.
Şunu demek istiyorum, istediğiniz bir şey varsa yardımcı oluruz, sorduğun tüm soruların cevapları da yukarıda verilmiş zaten. Eğer Hub plugin paketi yapmak istiyorsan Son Oyuncu'yu kopyalamana gerek yok, yabancı serverlara da bir göz at, hepsinde kullanılan ortak eklentileri belirleyip ona göre kaliteli bir şeyler yap bari.
Örnek Almak İyi Bisey Değilmi ? Serveriniz Taninmış Görülmüş Serverinizi Daha Üst Seviyeye Çıkartmazmi ?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bilmem, olabilir ama açıkçası her şeyimizin kopyalanması pek de hoşuma gitmiyor. İnsanlar Türkiye'deki birçok sunucunun hemen hemen her şeyi SonOyuncu'dan görüp de yaptıklarını unutuyor veya unutmak istiyorlar... Son Oyuncu'ya verilen emek tahmininizin çok ötesindedir.
Ama örnek alınmadan da bu dünyada bir şey yapılmaz. Alexander Grambel ilk telefonu icat etmese bugün cep telefonu olmazdı değil mi :)
Devam et yani...

01zoro06

En iyi cevaplar
0
Bilmem, olabilir ama açıkçası her şeyimizin kopyalanması pek de hoşuma gitmiyor. İnsanlar Türkiye'deki birçok sunucunun hemen hemen her şeyi SonOyuncu'dan görüp de yaptıklarını unutuyor veya unutmak istiyorlar... Son Oyuncu'ya verilen emek tahmininizin çok ötesindedir.
Ama örnek alınmadan da bu dünyada bir şey yapılmaz. Alexander Grambel ilk telefonu icat etmese bugün cep telefonu olmazdı değil mi :)
Devam et yani...
Teşekür Ederim :D

Aleovera

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
istediğiniz bir şey varsa yardımcı oluruz demişsiniz, benim bir sorum olacaktı, biz sunucular arası yani bungeecord ile 3 server birleştirdik ama bunlara portallar ile geçişini sağlayamadık acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

Aleovera

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence bunları araştırarak bulmak yerine buralara yazıyorsan hiç hub server kurma.
Peki madem öyle, sunucuda nerde çıkarsan çık girdiğinde lobide doğmalarını istiyorum, bunu lobide sayladım authme ile ama diğer sunucularımda authme yok bunu nasıl sağlıyacam ? Bak bunun hakkında Çok vaktimi harcadım. Şimdide araştırmadın desene ?

TheRegardianGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Devam et yani...
Ama Şimdi Pluginleriniz Süper Emek Var Fakat Mapların %60 ı çalıntı huner gamesin %90 Spawn Mapınızda Bana Bir Yerden Tanıdık Geliyor ????