spawntp yii kullan her zaman spawna ışınlar
O tek bir server icin. BungeeCordda config.yml den force_default_server true yapacaksin olur
spawntp yii kullan her zaman spawna ışınlar
BungeeCord'un Config'in de yanlı hatırlamıyorsam "force_default_server" diye bir kısım olacaktı onu True yap.Abi Yardımcı olurmusun bana ? Lütfen: sunucuda nerde çıkarsan çık girdiğinde lobide doğmalarını istiyorum, sizdeki gibi, her seferinde servere her girişte lobide doğlamarını istiyorum oyuncuların lütfen yardımcı olurmusun ? bungeecord olarak bağladım serverleri 3 adet
adam noktayı koyduBungeeCord'un Config'in de yanlı hatırlamıyorsam "force_default_server" diye bir kısım olacaktı onu True yap.
Daha sonra AuthMe'nin "ForceSpawnLocOnJoinEnaled" kısmı var onu da True yap ve alttan "Bungeecord" yazan yeri de True yap.
Ahahaadam noktayı koydu.
yine noktayı koydu .AhahaYok benim genel yazı tarzım böyle.Eğer ki birine köpürüp hızlı yazmıyorsam noktalama işaretlerine dikkat ederim.
"
" Olmazsa olmazımdır.
![]()
Kardeşim benim dediğim farklı bir şey spawn tp sadece çıktığı sunucunun spawnına ışınlıyor isteyen gelip servere bakabilir bu arada herşeyi çözdüm play.altinoyuncu.net[DOUBLEPOST=1404066736,1404066700][/DOUBLEPOST]spawntp yii kullan her zaman spawna ışınlar
Aynen bu şekilde oldu teşekkür ederim nitrado sayesinde çözdümBungeeCord'un Config'in de yanlı hatırlamıyorsam "force_default_server" diye bir kısım olacaktı onu True yap.
Daha sonra AuthMe'nin "ForceSpawnLocOnJoinEnaled" kısmı var onu da True yap ve alttan "Bungeecord" yazan yeri de True yap.
D:ASAS
A
S:ASD
D:ASD Çok güldüm lan
Bi de yardım edebilirim demiştiniz, acaba Bungeecord sunucumda portallar ile sunucular arasındaki geçisi nasıl sağlayabilirim? Şimdiden teşekkürler
![]()
Oha cevap verdi lanLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bir de dedicated server nerden satın alabilirim?[DOUBLEPOST=1421023726][/DOUBLEPOST]Bu arada HortLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bungeecord için portal plugini araştırOha cevap verdi lanHiç beklemiyodum D: Çok teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım, istemezsen cevap vermeyebilirsin
Peki oyun kendisi başka bir sunucuya nasıl atıyor, mesela tabelaya tıklayınca başka bir sunucu atıyor (Nasıl?) ve lobideyken oyun başlayınca oyunun olduğu sunucuya atıyor (Nasıl?). Ve oyun bitince lobiye atıyot (Nasıl?). Cevap verirsen çok minnettar kalacağım, şimdiden teşekkürler
[DOUBLEPOST=1421023615,1421023581][/DOUBLEPOST]
Bir de dedicated server nerden satın alabilirim?[DOUBLEPOST=1421023726][/DOUBLEPOST]Bu arada Hort
Dedicated sunucu olarak OVH öneriyoruz.Oha cevap verdi lanHiç beklemiyodum D: Çok teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım, istemezsen cevap vermeyebilirsin
Peki oyun kendisi başka bir sunucuya nasıl atıyor, mesela tabelaya tıklayınca başka bir sunucu atıyor (Nasıl?) ve lobideyken oyun başlayınca oyunun olduğu sunucuya atıyor (Nasıl?). Ve oyun bitince lobiye atıyot (Nasıl?). Cevap verirsen çok minnettar kalacağım, şimdiden teşekkürler
[DOUBLEPOST=1421023615,1421023581][/DOUBLEPOST]
Bir de dedicated server nerden satın alabilirim?[DOUBLEPOST=1421023726][/DOUBLEPOST]Bu arada Hort
Bir kaç sorum daha olucak, fazla sıkıyorsam kusura bakma ama serverım açınca SonOyuncu'nun reklamını yapıcam çünkü sen olmasan belki bu sw ye kuramazdım ve kuramayacağımDedicated sunucu olarak OVH öneriyoruz.
Sunuculara aktarma olayını BungeeCord pluginlerinde ProxiedPlayer.connect("server"); şeklinde, Bukkit pluginlerinde ise pluginMessageChannel kullanılarak yapılıyor.
Bir kaç sorum daha olucak, fazla sıkıyorsam kusura bakma ama serverım açınca SonOyuncu'nun reklamını yapıcam çünkü sen olmasan belki bu sw ye kuramazdım ve kuramayacağım[DOUBLEPOST=1421074025,1421073958][/DOUBLEPOST]OVH Dedicated Server olcak demi?[DOUBLEPOST=1421074091][/DOUBLEPOST]Birde OVH de hosting şirketi değil mi?[DOUBLEPOST=1421074145][/DOUBLEPOST]Ne almam gerekiyor tam olarak?[DOUBLEPOST=1421080409][/DOUBLEPOST]Ve giris ekranını nasıl yaptınız (Oyuna girince giriş yap ekrana oluyor ya) (nasıl command block ile oluyor diye sormuyorum, nasıl oyunun başında oraya atıyor da /hub yazınca spawn a atıyor
onu nasıl yapcağım onu soruyorum
ADD
A
SA
SA) (çok mu sıktım ksr bakma .d)
Tamam atsınlar paketi benim için sorun yokBu kadar ergence mesajlar yazarsan cevap vermemeleri normal.Ha birde istersen direk So'nun tüm özel eklentilerini atsınlar.Uğraşmasın yani narin ellerin buraya yazmakla.Git bi araştırma yap.Seni hazıra çok alıştırmışlar..
Xperia cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bak3. İsteğin Sadece Son Oyuncuda Var.
Son Oyuncunun Sahibi O Plugini Kendisi Yaptığı İçin Bulman İmkansız Gibi bir şey. Ancak Sahibinden İstediğin Zaman Bulabilirsin. O da Vermez Gibime Geliyor![]()