DirenCan
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Görevli olduğum sunucu için fazla acemice. Başka Bir arkadaş sunucunusunda isterse ona satabilirimSoru: Bunu Nerede Kullanmayı Planlıyorsun?
Görevli olduğum sunucu için fazla acemice. Başka Bir arkadaş sunucunusunda isterse ona satabilirimSoru: Bunu Nerede Kullanmayı Planlıyorsun?
Dost Acı Söylermiş.Arkadaşınada Para İle Satıyorsun .__.Görevli olduğum sunucu için fazla acemice. Başka Bir arkadaş sunucunusunda isterse ona satabilirim
iyi tespitDost Acı Söylermiş.Arkadaşınada Para İle Satıyorsun .__.
Hem Beğendin Hem Beğenmedin ? Bu Nasıl OluyorÇok Güzel Olmuş. Beğenmedim.
Dalga Yaptım Orda Anlamadın,İnceyiHem Beğendin Hem Beğenmedin ? Bu Nasıl Oluyor![]()
Bu Arkadaşda Herşeye Maydonoz Oluyor.Hangi Konuya Baksam Beğenmedim Yazıyor.Azcık Post Kasmayı Bıraksa Güzel Olucak .-.Çok fazla karışık degilmi? Bloklar gelişi güzel konulmuş. BEĞENMEDIM.
beğenmedimi gri yazıp eksiklerini kırmızı yazsan arkadaşa daha çok yararın dokunmaz mı ?!Çok fazla karışık degilmi? Bloklar gelişi güzel konulmuş. BEĞENMEDIM.
Bu benim görüşüm.Saygı gösterirsen sevinirim.Bu Arkadaşda Herşeye Maydonoz Oluyor.Hangi Konuya Baksam Beğenmedim Yazıyor.Azcık Post Kasmayı Bıraksa Güzel Olucak .-.