Hub Server

Emirmehmetemir022

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Hub Server Açmaya Çalışıyorum Benim İsteğim 1 Server Üzerinde Bungee Cord Yapmadan Hub Server Oluşturmak Ama Mesela Skywars oynarken aynı faction da olanlar birbirine vurabilicek yada faction serverinda baska oyunlarla ilgili komutlar olmayacak yardım edebilecek ulaşabilirmi skype:emir.memir02

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
worldguard ile istemediğin alanlardaki komutları kapatabilirsin.Mesela skywars mapinde faction komutlarını kapatabilirsinbunun için worldguard komutlarına bak :)

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
PerWorld Die bir plugin vardi yanlışım varsa düzeltin bu plugin belirli worldlerde plugini çalıştırıyordu

Emirmehmetemir022

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
worldguard ile istemediğin alanlardaki komutları kapatabilirsin.Mesela skywars mapinde faction komutlarını kapatabilirsinbunun için worldguard komutlarına bak :)
Bungeecord ayarlamayi biliyormusunuz?[DOUBLEPOST=1421671751,1421670870][/DOUBLEPOST]
PerWorld Die bir plugin vardi yanlışım varsa düzeltin bu plugin belirli worldlerde plugini çalıştırıyordu
Teşekkür Ederim Bide Mesela factions serverindayim ve factions serverinin spawnina gitmek istiyorum ama /spawn yazinca huba gidiyor huba Sadece /hub komudu ile gidilmesini nasil yapicam?