Hub Server

Spinktom2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Youtuber
  6. Diğer
Sunucu IP Adresi
LegosNetwork.aternos.me
Sunucu İP: LegosNetwork.aternos.me
Sunucudaki Oyunlar:
Creative
SkyBlock
KitPvp
SkyWars
Arcade
ArenaPvP
BedWars
Serverimize Gelmenizi Bekliyoruz... <3

Son düzenleme:

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler hiç tavsiye etmem, aternos sunucu hemen kapanıyor tüm oyuncular çıktığında. Sabah kurucu açmazsa açılmaz ve sunucudaki yetkililer çok ilgisiz. Bir şey soruyorum cevap vermiyor yeni biri giriyor hg yazıyor. Ve bunu bilerek yapıyorlar. Ve alım yokmuş dediklerine göre. (Bunuda bir oyuncu söyledi yani ona bile bakmıyorlar...)

RosesCraftsss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aternos konusunda çok ön yargılı davranıyorsunuz aternos güzel adamlar güzel bir sunucu kurmuş ama o adamlar ilgilenmemeleri onların tercihi ama aternos güzel ve adam gibi sunucu kurulabilir bence

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aternos konusunda çok ön yargılı davranıyorsunuz aternos güzel adamlar güzel bir sunucu kurmuş ama o adamlar ilgilenmemeleri onların tercihi ama aternos güzel ve adam gibi sunucu kurulabilir bence

Tabii kurulabilir fakat çok uğraştırır. Güzel yapmışlar, sunucuya laf etmedim. Fakat yetkililer ilgisiz ve sunucu herkes çıktığında kapanıyor. Bu yolla fazla ilerleyemezler diye düşünüyorum.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Tabii kurulabilir fakat çok uğraştırır. Güzel yapmışlar, sunucuya laf etmedim. Fakat yetkililer ilgisiz ve sunucu herkes çıktığında kapanıyor. Bu yolla fazla ilerleyemezler diye düşünüyorum.
Arkadaş çok haklı

1. Aternos ile hiçbir yere varamazsınız
2. Yaptıgınız emek boşuna
3. Yetkililer çok berbat.
4. Aternos u kimse sevmiyor oyuncuların yarısı yetkili zaten oynayanların