İstek Hub Server

Fearless7515

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamlar işini iyi yapan plugin ve script yapabilen kişi aranıyor Ücretli . 1.8.x ve 1.16x olucak şekilde dizayn edilebilen bir hub serveri yapmayı planlıyoruz. yardımcı olacak kişiler yazarsa sevinirim.
İletişim için DİSCORD : ツSLayer#1514

Neels

Discord: ByNeels#1212
En iyi cevaplar
21
Ücretsiz kimsenin düzgün yapacağını sanmıyorum, varsa öyle bir babayiğit beni de bulsun :)

Şimdiden başarılar.

RARFIXED2022

http://rarfixed.com
En iyi cevaplar
2
Selamlar işini iyi yapan plugin ve script yapabilen kişi aranıyor Ücretli . 1.8.x ve 1.16x olucak şekilde dizayn edilebilen bir hub serveri yapmayı planlıyoruz. yardımcı olacak kişiler yazarsa sevinirim.
İletişim için DİSCORD : ツSLayer#1514
Merhabalar, yakında çıkacak olan uygulamamız ile sunucun için en iyi eklentilerini
marketimizden alabilirsin:)
Discord sunucumuza gelip ön kayıt yapabilirsiniz.
Her ay için geçerli özel pluginler hediye ediliyor.
Düzenli çekilişlerimiz de mevcut.
Herkesi bekleriz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.gg/jZhgFRR6at

(.gg önünde ki boşluğu silin)
Konu yetkililerinden izin alınmıştır

Neels

En iyi cevaplar
21
Merhabalar, yakında çıkacak olan uygulamamız ile sunucun için en iyi eklentilerini
marketimizden alabilirsin:)
Discord sunucumuza gelip ön kayıt yapabilirsiniz.
Her ay için geçerli özel pluginler hediye ediliyor.
Düzenli çekilişlerimiz de mevcut.
Herkesi bekleriz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.gg/jZhgFRR6at

(.gg önünde ki boşluğu silin)
Konu yetkililerinden izin alınmıştır
Arkadaş paket istemiş, plugin değil.

RARFIXED2022

http://rarfixed.com
En iyi cevaplar
2
Arkadaş paket istemiş, plugin değil.
Ek olarak, özel hub sunucu paketimiz de mevcut ve bu paket elinizi kıpırdamadan tüm sunucunuzu sıfırdan 6-7 minigame ile (arttırılabilir) çalıştırır. size de start.bat dosyasına çift tıklamak kalıyor. fakat zaman gerektiriyor. Plugin satın satın alarak paket derliyebilir diye düşünmüştüm:1:

Neels

En iyi cevaplar
21
Ek olarak, özel hub sunucu paketimiz de mevcut ve bu paket elinizi kıpırdamadan tüm sunucunuzu sıfırdan 6-7 minigame ile (arttırılabilir) çalıştırır. size de start.bat dosyasına çift tıklamak kalıyor. fakat zaman gerektiriyor. Plugin satın satın alarak paket derliyebilir diye düşünmüştüm:1:
Teşekkürler belirtiniz için :)

Discord üzerinden yazdım, tarafınızdan yanıt beklemekteyim. Konuşmak istediklerim var :)