Hub Serveri Pl Paketi aranıyor !!!!!!!!

hasanes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir server açtık hub pl paketi lazım birde sorum olacaktı suya girince direk factiona felan ışınlıyo o nasıl olcak onuda nasıl yapcaz bilene serverde pluginer tagı vericez

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediğim suya girince ışınlanması için Serverinizde Multiverse Core olmasi lazim. Kullanımı işte

Son düzenleme:

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha Pl Paketi Hazır Değil Ve Sunucuyu Açıyorsunuz. Direk Forumda Pl Paketi Diye Aratabilirdin. Buraya Konu Açmana Gerek Yoktu.

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Acemi Sunucu Açıcaklar 2 Gün Kalmaz Server Kapanır.
Aynn. Yabancı Serverlere Baktığımda Full Adamlar Kendi Pluginlerini Kodluyor Kendi Maplerini Yapıyor. Bizimkilere Baktığımda İse Adamlar Pl Paketini İndiriyor Klasörden Klasöre Taşıyor. Netten Bir Kaç Map Buluyor Bulamadıklarını Set,Walls Kullanarak Yapıyorlar Basitçe Sonra Sunucumun Kitlesi Neden Az Sunucuda Emek Yokki Az Kendileri Uğraşsalar

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynn. Yabancı Serverlere Baktığımda Full Adamlar Kendi Pluginlerini Kodluyor Kendi Maplerini Yapıyor. Bizimkilere Baktığımda İse Adamlar Pl Paketini İndiriyor Klasörden Klasöre Taşıyor. Netten Bir Kaç Map Buluyor Bulamadıklarını Set,Walls Kullanarak Yapıyorlar Basitçe Sonra Sunucumun Kitlesi Neden Az Sunucuda Emek Yokki Az Kendileri Uğraşsalar
Aslında Dediğin Doğru Aralarında Ekip Kursalar Yapabilirler Olmadı Harita Yaptırabilir Ücret ile

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şu an Survival Server Açıcam Ortak ve Ekip Arıyorum :S
Maddi Durum Sıkıntısı Varda Sponsor Bulmalısın Ben Hub Server Açıcam Az Kaldı her şey Bitmek Üzere Tüm Map Kendime Ait. Sunucu Logo Tasarımını Falan Kendim Hazırladım Sunucuya Full Emek Harcandı. Tek Başıma Yaptım :D Bilgisiz Açmak Hata Olur

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Maddi Durum Sıkıntısı Varda Sponsor Bulmalısın Ben Hub Server Açıcam Az Kaldı her şey Bitmek Üzere Tüm Map Kendime Ait. Sunucu Logo Tasarımını Falan Kendim Hazırladım Sunucuya Full Emek Harcandı. Tek Başıma Yaptım :D Bilgisiz Açmak Hata Olur
Sponsorlar'da Güvensizlik yaşıyorlar bende senin gibi emek verdim tüm detaylarına kadar kendim hazırladım pl paketini ayarladım tekrar kodladım vs vs şeyler uğraştım

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sponsorlar'da Güvensizlik yaşıyorlar bende senin gibi emek verdim tüm detaylarına kadar kendim hazırladım pl paketini ayarladım tekrar kodladım vs vs şeyler uğraştım
Survival Açıcaktın Dimi ?

Skype İstek Yolladım