<<AveraL>>
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nasıl becerdin parçalamayı!!Bilgilendirme!!
Bilgisayarım parçalandı
Pazartesi tamirden gelicek pazartesi günü devam edicem
↪✴ MoonLight Build Team ✴↩
Nasıl becerdin parçalamayı!!Bilgilendirme!!
Bilgisayarım parçalandı
Pazartesi tamirden gelicek pazartesi günü devam edicem
Düşürdüm ekran parçalandıNasıl becerdin parçalamayı?? Güzel oluyor önerim yok çünkü build'den çakmam
Devam et sen yaparsın güzel bişeyler
![]()
Senin gibi yapmiyoruz 1-2 balkabagi koyup ben yaptim demiyoruz. Şimdi tartışma çıkarmadan bir daha bu konuya yorum yazmani istemiyorum.Açıklamayıda oku istersen arkadaşımız hub spawn istiyor. Ve bitmişmide puanlama yapıyorsun ?Hep spawn yapıyorsunuz yapıyı eleştirmicem eleştirilcek tarafı yok zaten world edit bir yapı ama neden spawn yuvarlark düz moloton spawn...Hep aynı şey spawn yapıcaksanızda farklı şeyler düşünmelisni.Hep ortaya spwan etsin adamlar 1 kenrai yapalım çıcekli böcekli copy rotate 90 paste ben buna spawn demem üzgünüm.Kalitesiz serverin 1'inde kullanlabilr .Puanım 10/1
Büyük ağaç kodu nedir ? İyi fikirmişWorld Editle Büyük Ağaçlar Yapabilirsin. Kenarlarını Kapatmak İçin Dağ Yapabilrisin. Dağ İçin VoxelSniper Pluginin Öneririrm. Ama Güzel Map İstiyorsan Hiçbiryeri Boş Bırakma![]()
Tamam denerim bilgisayarım gelinceEline Herhangi Bir Alet Al.
.//br sphere log 3 YAZ
Yavas Yavas tıkllamaya Başla
Ağaca Benzet
sonra yapraklı olanı yaz yani
.//br spere 18 3
Bu Şekilde Yapmaya Çalış Ama Bundan Önce Video İzlemeni Öneririm.
Sen bana alıntımı yaptığımı söylüyorsun ? Burda taştırma çıkaran sesnsin ben eleştirimi yapmışım sen anlamıyorsun.Bit düz duvar yuvarlak spawn dediğiniz şeylere devam edin siz allhım ya sinirmi bozuyor.Alıntı yapıyormuşum haha.Senin gibi yapmiyoruz 1-2 balkabagi koyup ben yaptim demiyoruz. Şimdi tartışma çıkarmadan bir daha bu konuya yorum yazmani istemiyorum.Açıklamayıda oku istersen arkadaşımız hub spawn istiyor. Ve bitmişmide puanlama yapıyorsun ?
Yapmiyormusun ? Ben onceden daha build isine baslamadan once hep maplara bakardim nette hep gorduklerimin aynisi senin yapilarinda var nedense bak sen Allah'ın işine.Sen bana alıntımı yaptığımı söylüyorsun ? Burda taştırma çıkaran sesnsin ben eleştirimi yapmışım sen anlamıyorsun.Bit düz duvar yuvarlak spawn dediğiniz şeylere devam edin siz allhım ya sinirmi bozuyor.Alıntı yapıyormuşum haha.