Hub sunucu gerekli pluginler?

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hub sunucu kuruyorum bana gerekli şeyleri ve pluginleri söylermisini? Ciddi yardım edecek olana özelden ip verilir.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen buraya milletle dalga geçmeye mi geliyorsun? Burası oyun parkı değil.
Ya kardeş eklentileri bilmiyorsun madem yazma al hala yazıyorum Hub eklentisi gerekli.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve Hub eklentisine git. Ne bencil insansınız ya. Yazık yazık. Eklentinin adını Hub koyana git söyle "Milletle dalga geçmeyemi koydun bu eklentiyi." diye.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ya kardeş eklentileri bilmiyorsun madem yazma al hala yazıyorum Hub eklentisi gerekli.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve Hub eklentisine git. Ne bencil insansınız ya. Yazık yazık. Eklentinin adını Hub koyana git söyle "Milletle dalga geçmeyemi koydun bu eklentiyi." diye.
Adam gerekli pluginlerin isimlerini istemiş gelmiş dalga geçiyorsun hub eklentisi lazım diyerek. Kendine çeki düzen ver.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceki mesajlarına yazdım onu. Hem sen kim oluyorsun da abim oluyorsun?
Bak şimdi.. Bak senin yüzünden Minecraft'ı bizim yani eskilerin elinden alıyorlar. Biri gelip buraya Hub sunucusu açıcam ne eklentileri gerekli diyorsa, açmasın daha iyi. Yav daha ne eklentisi kuracağını bilmiyorsun ne boş boşuna sunucu açıyorsun. Ben o maksatla onu yazdım. Buraya gelip hub eklentileri sorunca ilk önce şaka sandım bende şakayla cevap verdim bu yüzden. Sıra gelelim şu abin olduğum konuya. Seni öğrenmeme gerek yok bunları düşünemeden mesaj atarak zaten senin abin olduğum açık ve net kesinleşiyor.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
İnternet icat edildi.Biraz araştırarak daha güzel eklentiler bulabilirsin.
Burada gelip sana söyleyecekleri eklentiler sadece "AuthMe" gibi sıradan eklentiler olacaktır.
Eğer cidden işini iyi yapmak istiyorsan her eklentiyi tek tek inceleyerek kendi tarzına uygun eklentileri bir araya koymak, sana daha fazla oyuncu kazandıracaktır.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Bak şimdi.. Bak senin yüzünden Minecraft'ı bizim yani eskilerin elinden alıyorlar. Biri gelip buraya Hub sunucusu açıcam ne eklentileri gerekli diyorsa, açmasın daha iyi. Yav daha ne eklentisi kuracağını bilmiyorsun ne boş boşuna sunucu açıyorsun. Ben o maksatla onu yazdım. Buraya gelip hub eklentileri sorunca ilk önce şaka sandım bende şakayla cevap verdim bu yüzden. Sıra gelelim şu abin olduğum konuya. Seni öğrenmeme gerek yok bunları düşünemeden mesaj atarak zaten senin abin olduğum açık ve net kesinleşiyor.
Dostum bak kavga etmek istemiyorum. Abim olman bir kere imkansız. Yaşın benden büyük olsa bile aklın ilkokulluyla yarışıyor bunu unutma.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi