Hub Sunucu Spawn

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhabalar biz Olympos ekibi olarak yeni bir spawn yaptık hemen yayınlamak istedim Şuanki aşaması %80 Tamamlandı halidir yorumlarınızı almak istiyorum bu arada bundan sonrada bu Forum altında sizlerle map ler arasında çok görüşeceğiz el yapımı olan 5 6 Tane maplarımızı bu foruma koyacağız. Umarım Bu spawn özel olarak başka bir sunucu için tasarlanmıştır. Bitiş tarihi 20.03.2015 Saat 00:00 ' da son nokta koyulacaktır. Yorum yapmayı esirgemeyiniz.

---------------------------------
Mapta
%20 Lik eksik kesim.

1. 4 Tane Heykel yapılacaktır.
2. Portal olan yerlere yazılar gelecektir.
3. Oyuncuların canları sıkılmasın diye parkur yapılacak.
4. Portalların yanına sunucu isimleri gelecektir.

--------------------------------------------

Yukarı dan bakış.

Spawn Noktasına Yakın Çekim.

Heykellerin Geleceği Alan.

Sizlerde bu tarz maplar isterseniz

(Skype)

[email protected]

Bizim hakkımızda gerekli bilgilere ulaşmak ister iseniz.

Aşağıdaki Link ' e Tıklamız yeterli olacaktır.

https://forum.gamer.com.tr/konu/builder-ve-pluginer-arayanlar.251282/

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :) Resimden kaynaklı olabilir :) Bir ara video olarak da yüklerim :) kötü yada iyi biz işimizi yapalım da. ( Sunucu sahipleri bize böyle böyle olsun der biz onu yaparız )

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
cidden eleştiir kaldırabileceksen beğenmediğim şeyleri sayabilirim..
Öncelikle arkadaşın dediği gibi.. Ortası Kesinlikle Kötü Değiştirin.Renk Seçimi Yanlış ve Yapısı fazlasıyla basit..:D
Parayla map yaptırıyorum.. Her zaman builderlarımı izlerim .. Bende öğrenmeye çalışıyorum.. Bir yapıyı ne güzel yapar? Kesinlikle fazla detay ve düzensiz yapılaşma yapar:D.. Sizin motifler basit ve düzenli olmuşş.Özellikle yerdekiler.Tabi dediğiniz heykerlleri ekledikten sonra belki daha detaylı bir yapı ortaya çıkabilir..
Bende 22 Yaşındayım.. Bilg Müh 2. sınıftayım.. Bizim yaşta insanlar bu forumda nadir oluyor.. Başarılar .. Kolay Gelsin.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
cidden eleştiir kaldırabileceksen beğenmediğim şeyleri sayabilirim..
Öncelikle arkadaşın dediği gibi.. Ortası Kesinlikle Kötü Değiştirin.Renk Seçimi Yanlış ve Yapısı fazlasıyla basit..:D
Parayla map yaptırıyorum.. Her zaman builderlarımı izlerim .. Bende öğrenmeye çalışıyorum.. Bir yapıyı ne güzel yapar? Kesinlikle fazla detay ve düzensiz yapılaşma yapar:D.. Sizin motifler basit ve düzenli olmuşş.Özellikle yerdekiler.Tabi dediğiniz heykerlleri ekledikten sonra belki daha detaylı bir yapı ortaya çıkabilir..
Bende 22 Yaşındayım.. Bilg Müh 2. sınıftayım.. Bizim yaşta insanlar bu forumda nadir oluyor.. Başarılar .. Kolay Gelsin.
Bana denilen şeyleri yaparım mesela bu map ı yaparken bir sunucu sahibi böyle olmasını istedi yer motifini ben istedim :) çok hoşuma gitti benim :) ve fazla zorluk çıkarmak istemiyoruz dedikleri için zaten biz hep kolaya kaçtık :) Bakalım neler çıkacak ortaya :) Teşekkürler sizin gibi birinin benim konuma yorum atması aman TANRIM didim :) bende 21 yasındayım :) Zonguldak çaycuma myo da Büro yönetimi ve asistanlıgı 1. sınıfım

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hep tek düze gitmesi hiç hoşuma gitmio
ayrıyeten düzenlerken hiç olmassa ayna gibi olsa daha iyi olur, aynı şeyler farklı farklı yerlerde
bence insanlar farklılık istiyor daha yaratıcı daha önce yapılmamış bişiy :D

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hep tek düze gitmesi hiç hoşuma gitmio
ayrıyeten düzenlerken hiç olmassa ayna gibi olsa daha iyi olur, aynı şeyler farklı farklı yerlerde
bence insanlar farklılık istiyor daha yaratıcı daha önce yapılmamış bişiy :D
Haklısın ama benim yapabileceğim bir şey yok bunu yaparken Sunucu sahibi böyle istiyorsa benim sucum ne olabilir ki ?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Haklısın ama benim yapabileceğim bir şey yok bunu yaparken Sunucu sahibi böyle istiyorsa benim sucum ne olabilir ki ?
Herkesin iyi olduğu bir şey vardır .. Herkes herşeyde iyi olamaz..
Mesela ben yaratıcılık konusunda iyiyim.. Ilginc şeyler çıkarmaya çalışırım.. Pluginleri ayarlayıp serveri kurarım.. world guardı ,MRL yi saydam ayarlar.. Buildleri builder yapar.. Sadece 1-2 ddirektif veriri gerisini onun yaratıcılığına bırakır ortaya ne çıkacağına bakarım.. cogunlukla hayal kırıklığına uğramam..
Yani sunucu sahibin biraz daha toleranslı olup daha az müdahale etmelii ..Tema , yazılacak ,yazılar ve boyut konusunda görüşlerini bildirip kenara cekilmeli..

Bir kişi herşeyi bildiğini sanarsa neler olur? Bakınız Amerikan Doları vs Türk Lirası:D

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben renk uyumuna önem veren birisiyim. Renklerin bana göre çok açık olmuş, Biraz koyu yapman oyuncularda iyi bir uyum bırakacağına inanarak yorumumu yazdım..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sen Bir Aralar RAP Üzerine Çalışıyordun Mimarlığamı Merak Sardın :p @rayandu06

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şarkı sözümü paylaşmak devam ediyorum ama mimarlığa ise diğer konuma giderek ne zaman başladığımı öğrene bilirsin.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Herkesin iyi olduğu bir şey vardır .. Herkes herşeyde iyi olamaz..
Mesela ben yaratıcılık konusunda iyiyim.. Ilginc şeyler çıkarmaya çalışırım.. Pluginleri ayarlayıp serveri kurarım.. world guardı ,MRL yi saydam ayarlar.. Buildleri builder yapar.. Sadece 1-2 ddirektif veriri gerisini onun yaratıcılığına bırakır ortaya ne çıkacağına bakarım.. cogunlukla hayal kırıklığına uğramam..
Yani sunucu sahibin biraz daha toleranslı olup daha az müdahale etmelii ..Tema , yazılacak ,yazılar ve boyut konusunda görüşlerini bildirip kenara cekilmeli..

Bir kişi herşeyi bildiğini sanarsa neler olur? Bakınız Amerikan Doları vs Türk Lirası:D

Benim sunucumun Java,Build ve YouTube kısmı bende ._.