Hub sunucuda hangi oyunlar olmalı?

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir hub sunucu kurmayı düşünüyorum . Bu sunucuya kesin Skyblock koymayı düşünüyorum . Sizce uzun süreli (Faction vb.) bir oyun olarak başka hangi oyunu koymalıyım ? Hangi mini oyunları (Eggwars , Skywars vb.) Eklemeliyim ?

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Yeni Oyunlar Eklemelisin Faction-Egg Wars-Bed Wars(Rush) Bunları Babam Bile Oynar. (Sürümü 0.3 Alpha olsa Bile)

Premium Sunucular Gibi Yeni Yeni Çıkan Oyunları Takip Ederek Onları Eklemeni Tavsiye Ederim.
Premiumum Yok O Yüzden Yeni Çıkan Oyunları Bilmiyorum Ama Sen Yinede Dediklerimi Bir Düşünmelisin.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Yeni Oyunlar Eklemelisin Faction-Egg Wars-Bed Wars(Rush) Bunları Babam Bile Oynar. (Sürümü 0.3 Alpha olsa Bile)

Premium Sunucular Gibi Yeni Yeni Çıkan Oyunları Takip Ederek Onları Eklemeni Tavsiye Ederim.
Premiumum Yok O Yüzden Yeni Çıkan Oyunları Bilmiyorum Ama Sen Yinede Dediklerimi Bir Düşünmelisin.
Premium sunuculardaki oyunlar olmasa da kendi aklımdaki oyunları pluginle yapmaya uğraşıcam . Öneriniz için teşekkürler

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer yenilikçi olmak isterse, Öncelikle faction ardından survival ardından skyblock ardından minigameslere geç; Survival games, Eggwars, Turfwars, Skywars, spleef, spleeg (aynı şey mi bilmiyorum) TNTRun, BuildBattle, Snake, Paintball, Herobrine, vs. Hepsini bi anda ekle demiyorum. 5 6 tanesini ekle, yavaş yavaş eklersin.